SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’ta kuyumcudaki hırsız kamerada

Esenyurt’ta kuyumcudaki hırsız kamerada
Bu haber 11 Haziran 2019 - 16:33 'de eklendi.

ESENYURT’ta kuyumcuya gelen hırsız el çabukluğuyla yaklaşık 4 bin liralık kolye ve çeyrek altın çaldı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kadın hırsızın rahat tavırları ise dikkat çekti.
Hırsızlık olayı Mehterçeşme Mahallesi’nde bir kuyumcuda meydana geldi. Saat 11.00 sıralarında taksiyle kuyumcuya gelen kadın içeri girerek görevlilere altın bozdurmak istediğini söyledi. Kadın, kuyumcudaki görevlilere tezgahtaki kolyeye de bakmak istediğini söyledi. Görevli tezgahtan çıkardığı altınları kadına gösterdi. Bu sırada çalışanları lafa tutan hırsız el çabukluğuyla bir kolye ve bir çeyrek altını alarak elindeki mendille altınları gizledi. Bozdurduğu altının parasını da alan kadın çaldığı 4 bin liralık altınla birlikte kuyumcudan ayrıldı. Kadın ayrıldıktan sonra tezgahtaki eksik altınları fark eden çalışanlar hemen durumu polis ekiplerine haber verdi. Kuyumcuya gelen polis ekipleri kamera kayıtlarını inceleyerek altın şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken kadının yaptığı hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa