SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’ta laf atma kavgası kamerada

Esenyurt’ta laf atma kavgası kamerada
Bu haber 10 Haziran 2019 - 15:45 'de eklendi.

Esenyurt’ta  “laf atma” nedeniyle çıkan kavgaya polis biber gazıyla müdahale etti.

Olay, Esenyurt Merkez Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı’nda geçen hafta Çarşamba günü meydana geldi. İddiaya göre, yoldan geçen grup ile akaryakıt istasyonu önünde duran grup arasında 2 kadına laf atma nedeniyle kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı akaryakıt  istasyonu çalışanları ayırmak istedi. Ancak çalışanlar da saldırıya uğrayınca onlar da kavgaya dahil oldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Kalabalık ile polis arasında arbede yaşandı. Polis biber gazı kullandı ve 3 kişiyi gözaltına aldı.

Öte yandan, kavgada yüzüne aldığı yumruk darbesi ile yaralanan akaryakıt istasyonu çalışanı özel hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kavga ise güvenlik kamerası kamerasına yansıdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa