SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’ta MHP’lilerle İYİ Partililer birbirine girdi

Esenyurt’ta MHP’lilerle İYİ Partililer birbirine girdi
Bu haber 26 Temmuz 2019 - 11:58 'de eklendi.

Esenyurt’ta çekildiği belirtilen görüntülerde, MHP’liler İyi Parti’li gence dayak attığı görülüyor. Sosyal medyada paylaşıldığı belirtilen videolar büyük tepki çekti.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde çekildiği belirtilen görüntülerde, bir grup MHP’linin İyi Parti’li gence dayak attığı görüldü. Söz konusu videoları MHP’lilerin kendileri paylaşırken, yine videoda kendi yüzlerini de kendilerinin flulaştırması dikkat çekti.

Bir videoda, MHP’lilerin, İyi Parti’li genci, “Sen nasıl ülkücüsün lan” diyerek dövdüğü görülürken, bir başka video da ise, “Ülkücü MHP’den çıkar, başka partiden ülkücü çıkmaz. Hainlik yaptıktan sonra MHP’ye dönemezsin” diyerek, İYİ Parti’li bir adama dayak attı.

Görüntüler büyük tepki çekerken İyi Parti’liler ise, sosyal medya hesaplarından MHP’lilerin sistemli şekilde kendilerine saldırı başlattığına dair yorumlarda bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa