SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’ta şoför park halinde otobüsün içinde ölü bulundu!

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nden akşam saatlerinde yola çıkan ve sabah saatlerinde İstanbul’a ulaşan şehirler arası otobüsün şoförü Esenyurt’ta park halinde otobüsün içerisinde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Esenyurt’ta şoför park halinde otobüsün içinde ölü bulundu!
Bu haber 26 Temmuz 2020 - 10:15 'de eklendi.

Olay, Esenyurt İstiklal Mahallesi Büyük Yonca Sokak üzerinde park halinde bulunan şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüsün içerisinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Ordu’nun Fatsa ilçesi’nden yola çıkan Musa Salman(51) kontrolündeki yolcu otobüsü, Sakarya’da mola verdi. Daha sonra ise sürücü koltuğuna otobüsün diğer şoförü Ahmet Fiden geçti. Musa Salman ise özel bölüme inerek dinlenmeye başladı. Ahmet Fiden sabah saatlerinde Esenler 15 Temmuz Otogarı’nda yolcuları indirdikten sonra otobüs ile Esenyurt İlçesi’ne giderek otobüsü burada park ederek dinlenmek üzere evine gitti.

Bir süre sonra Musa Salman’ın yakınları kendisine ulaşamadı. Bunun üzerine Ahmet Fiden yakınlarının ulaşamadığı Salman’ı kontrol etmek için otobüsün yanına geri geldi. Salman’ın hareketsiz bir şekilde yattığını gören Fiden durumu hemen 112 ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdi.

GENİŞ ÇAPLI İNCELEME BAŞLATILDI

112 ekipleri tarafından kontrol edilen Salman’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri otobüs içerisinde incelemelerde bulundu. Salman’ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa