00:49 - İstanbul Valiliği’nden “Kuduz Patlaması” İddialarına Yanıt: “2007’den Beri Vaka Görülmedi”
12:06 - Sinsi Zamma Hukuki Fren: Gizli Gramaj Oyununun Bedeli Ağır
01:10 - Samsun’da gece yarısı 4 büyüklüğünde deprem
01:00 - Saros Araştırma’dan Çarpıcı Anket: Mansur Yavaş Yarışı Önde Götürüyor, Seçmen Güven Arayışında!
14:08 - Mehmet Özhaseki’ye şantaj: 1 milyar TL vermezsen siyasi hayatın biter
Esenyurt’un küçük arama kurtarma ekipleri, belediyeden aldıkları Afet Bilinci Eğitimleri ile deprem öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenleri öğreniyor.
Esenyurt Belediyesi, beklenen Marmara depremi öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Afet İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, ilçedeki okulları tek tek dolaşarak hem deprem bilinci eğitimi veriyor hem de tahliye tatbikatı yapıyor. Olası bir Marmara depremi riskini en aza indirmek amacıyla yürütülen çalışmalarda küçük arama kurtarma ekipleri bilinçlendiriliyor.
Öğrencilere deprem öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgiler veren ekipler, örnek bir deprem çantası da hazırlıyor. Eğitimlerin kendilerine çok şey kattığını ifade eden öğrenciler, Esenyurt Belediyesine teşekkür ediyor.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.