SON DAKİKA

Haber Ekspress

Eski Baro Başkanı Aydın Özcan’dan 100’ncü yılında İzmir Duruşu açıklaması( Ece-İçmez Özel Haber)

Eski Baro Başkanı Aydın Özcan’dan 100’ncü yılında İzmir Duruşu açıklaması( Ece-İçmez Özel Haber)
Bu haber 22 Nisan 2020 - 12:54 'de eklendi.

Haberilizm-İzmir eski Baro Başkanı Aydın Özcan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı öncesi tam bağımsızlık vurgusu yaparak İzmir Duruşu açıklamasında bulundu.

İşte o açıklama;

Ulusal Egemenlik ve bütünlüğünün, Tam bağımsızlığın kurdelesinin kesildiği 100.yılımızda
hâlâ görülmektedir ki, eksiklerimiz az değildir. Bu görüş ile yapmamız gerekenler, ecdadımızın bizlere sunmuş olduklarının çok üstünde olmak zorundadır.
İşte bu görüş ve inançla İzmir duruşu ne olmalıdır? Nasıl olmalıdır?

İzmir  Duruşu !

Atatürkçü, Cumhuriyetçi, hukukun üstünlüğünden yana, yargı bağımsızlığından yana, temel hak ve özgürlüklerden, demokrasiden, basın özgürlüğünden,iletişim ve ifade özgürlüğü ile Cumhuriyet kazanımlarından, kadın erkek eşitliğinden yana taraf olmak ve bunu her türlü baskıya rağmen hiç taviz vermeksizin dik duruş sergileyerek devam ettirmektir. Adalet çınarının köklerinin sarsılmaz bir şekilde yürümesine, yayılmasına sonsuz desteğimiz ile tüm damarlarımız, kök saldığı yerlerden tek tek; başta İzmir sivil toplum kuruluşları, sendikaları, hemşehri dernekleri, emekçi ve mücadele eden halkı ile kol kola, gerek İzmir’deki hemşehrileri ve gerekse halen balkanlarda yaşamakta olan soydaşlarımızı da temsil etmekte olan Balkan dernekleri ile. Ülkenin bağımsızlığını, özgürlüğünü ve emperyalizme karşı dik ve kararlı tutumunu, bu bağlamda Kuvay-i Milliye duruşunu asla bozmayacaktır.

Dahili ve harici işbirlikçiler her zaman, her şartta bilmelidirler ki:

Izmir ve Izmirliler, bu duruşa asla bozmayacak, boyun eğmeyecektir… Bu şiardan asla vazgeçmeyecektir…

Aydın Özcan

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa