SON DAKİKA

Haber Ekspress

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Halil Çulhaoğlu ve eşi’ninkoronavirüs testi pozitif çıktı!

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Halil Çulhaoğlu ve eşi’ninkoronavirüs testi pozitif çıktı!
Bu haber 30 Mart 2020 - 16:40 'de eklendi.

Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Tire Belediye Meclis Üyesi Halil Çulhaoğlu ve eşi Ayfer Çulhaoğlu’nun koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Çin’in wuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizi de saran Covid-19 yayılmaya ve can almaya devam ediyor. Eski bakan Çulhaoğlu ve eşi Ayfer Çulhaoğlu’da ne yazık ki bunların arasında.

Test sonuçları’nın pozitif çıkmasının ardından Bakan Çulhaoğlu ve eşi evlerinde karantinaya alındı ve tedavilerine başlandı. İzmir’in gözde ilçesi Tire’de eczacı olarak da çalışmalarına devam eden Bakan Çulhaoğlu bu virüse nasıl yakalanabilmiş olmasını şu sözleri ile ifade etti;

‘‘20 Mart 2020 Cuma günü koronavirüs nedeni ile ilçemizde hayatını kaybeden vatandaşımız eczaneme geldi, ilacını aldı bana teması oldu dolayısı ile bu virüsü ondan kapmış olabilirim’’dedi.

VİRÜS ÖNLEMİMİ ALDIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM!

Bakan Çulhaoğlu sözlerine şöyle devam etti; ‘“Eşimde ve ben de korona testi pozitif çıktı. Sağlığımız şuan iyi. Geçtiğimiz gün Tire’de koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaş, 20 Mart’ta eczaneye gelmişti. Bir reçete verdi. Elimde eldiven vardı ama acaba ondan mı bulaştı diye düşünüyorum. O kadar dikkat ediyoruz ama çok bulaşıcı bir hastalık maalesef. Eczaneye de çok az gitmeme rağmen, o gün bu illet bize de geldi.”dedi.

BAKAN’DAN ALTIN DEĞERİNDE UYARI!

Bakan Çulhaoğlukoronavirüs ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Çulhaoğlu;

“Eşimde ben de evimizde karantinadayız. Tedavimiz sürüyor. Doktorumuz ilgileniyor. İlaçlarımızı içiyoruz. Dua ediyoruz. Herkesin de dualarına ihtiyacımız var. Önlem almak kesinlikle çok önemli. Yetkililerin tüm uyarılarını dikkate alın. Ben çok dikkatli davrandığımı düşündüğüm halde bana da bulaştı. Herkese bulaşabilir. Evden kesinlikle çıkmamamız gerekiyor. Bana bir şey olmaz demeyin, evden kesinlikle çıkmayın!” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa