SON DAKİKA

Haber Ekspress

Eski CHP Karşıyaka İlçe Yöneticisi Sedat Koçak’ın Partiden İhracının İstenmesine Karşıyaka Örgütünden Sert Tepki

Eski CHP Karşıyaka İlçe Yöneticisi Sedat Koçak’ın Partiden İhracının İstenmesine Karşıyaka Örgütünden Sert Tepki
Bu haber 13 Haziran 2020 - 2:27 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçesi’nde  Bahariye mahallesi’nde yapılan delege seçimlerinde eski İlçe Yöneticilerinden Sedat Koçak’ın darp edilmesi Bahariye mahallesinde delege seçiminin iptaline neden olmuştu. CHP İzmir İl Yönetimi haksız bir şekilde darp edilen Sedat Koçak’ı partiden ihraç etmek istemesi gündeme bomba gibi düştü.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Örgütü’nden konu ile ilgili olarak sert tepki geldi. Önceki dönem İlçe Başkan Yardımcısı ve gençlik kolları eski  başkanı parti emekçisi Bülent Ermeş Sedat Koçak’ın partiden ihraç istemine ilişkin sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Ermeş açıklamasında;

ÜLKE olarak zor günlerden geçtiğimizin farkında mıyız? insan sağlığını etkileyen covid-19 belasıyla uğraşan İNSANLIK üzüldügümüz cenazeler bir taraftan bu pandemiyi bahaneye çeviren ve her önüne gelen engelleri bir bir eriten AKP hükümeti Biz EMEKÇİLERİN KIDEM TAZMİNAT’larına saldırılırken ÜCRETSİZ çalıştırmayı hayata geçirirken EYT ilerin maduriyeti  varken, mevcut vekillerin görevleri düşürülürken, Manisa Milletvekili Gurup başkan vekili Özgür Özel’e meclis çatısında saldırılırken, Esnafımız zor günler geçirirken yoksul halkımız hem canıyla hem geçimiyle uğraşırken bir tek bir yerde hak savunucusu olmayacaksınız her şeyi bir kenara bırakarak CHP İZMİR İL BAŞKANLIĞIMIZI geçmiş dönemin KARŞIYAKA CHP İLÇE YÖNETİMİ’nde  görev almış abimiz SEDAT KOÇAK à hesap sormak için hazırlığa gireceksiniz Unutulmamalıdır ki en tehlikelisi halkımızın umudunu demokrasiden kesmesidir. Eğer Türkiye antidemokratik ve olağan üstü bir süreç yaşıyorsa buna göre tepkimizi ve mücadele yöntemimizi belirlemeliyiz. Unutmadan  Anayasal ve yasal bütün demokratik mücadele yöntemlerini vakit geçirmeden değerlendirmeliyiz. Yani birlik olmalıyız derim bozucu değil yapıcı olmalıyız. Sedat koçak partimizin emektarı gerçek bir partili karşılıksız bir emekçi yüreği güzel bir insandır. Şunu unutmayın bunu kimin yaptığını biliyoruz rüzgar eken fırtına biçecek buda bizim size sözümüz olsun’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa