12:06 - Sinsi Zamma Hukuki Fren: Gizli Gramaj Oyununun Bedeli Ağır
01:10 - Samsun’da gece yarısı 4 büyüklüğünde deprem
01:00 - Saros Araştırma’dan Çarpıcı Anket: Mansur Yavaş Yarışı Önde Götürüyor, Seçmen Güven Arayışında!
14:08 - Mehmet Özhaseki’ye şantaj: 1 milyar TL vermezsen siyasi hayatın biter
13:58 - Sosyal medyada anonim hesap ve yorum döneminin sona ereceğine yönelik düzenleme gündemde
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Güzel Sanatlar Kursu öğrencilerinin bir yıldır üzerinde çalıştıkları birbirinden özel ve eşsiz eserlerinin yer aldığı Dönem Sonu Sergisi Mimar Sinan’ın eseri tarihi Kurşunlu Han’da (Kervansaray) sergilendi.
Kültürpark tarihi Kervansaray’da serginin açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sergideki her bir eserin büyük emekler harcanarak üretildiğine dikkat çekerek, bu özel eserlerin üretilmesinde emeği geçen Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin eğitmen ve kursiyerlerini kutladı. Büyükçekmece tarihi Kervansaray’da açılan sergi 1 Haziran’a kadar ziyarete açık kalacak.
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Güzel Sanatlar Dönem Sonu Sergisi’nde kursiyerlerin el emeği ve özel işçilikle hazırladıkları Brezilya nakışı, kurdele nakışı, keçe, el sanatları mefruşat, ahşap boyama, telkâri, takı tasarım, iğne oyası, Türk nakışları, örgü, ev tekstili, makrome, kumaş boyama, cam sanatı gibi birbirinden farklı branşlardaki eserler yoğun ilgi gördü. Eşi Hatice Akgün ile birlikte stantları gezen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kursiyerleri ve eğitmenleri kutlayarak sertifikalarını takdim etti.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.