SON DAKİKA

Haber Ekspress

Evinizi Detaylar Tamamlar Majör Home Ev Tekstili

Evinizi Detaylar Tamamlar Majör Home Ev Tekstili
Bu haber 16 Eylül 2020 - 21:30 'de eklendi.

Sahnelerin vazgeçilmez ismi Inanç karaduman bakırköy cevizlik mahallesinde 2. Şubesi olan Majör home perde ve ev tekstili Mağazasını Dostları katılımı ile açtı, evle alakalı herşeyi bulabileceğiniz mağazada asıl iş olan perde tasarımı evinizin dekoruna göre hazırlanıp siz değerli dostlarımıza sunuluyor , ayrıca havlu çeşitleri, bornoz takımları ve tekli bornozlar, battaniyeler , nevresim takımları, kırlent çeşitleri, visko yastık çeşitleri, pamuklu ve ortapedik yastık çeşitleri, ağaç lambader çeşitleri, her ölçü yatak baza başlık çeşitleri ve daha fazlası sizler için mağazamız da ki yerini almıştır… İnanç Karaduman’ın sloganı ” Evinizi Detaylar Tamamlar “

Açılışta Bakırköy belediye Başkan yardımcısı Umut Yenici, Cevizlik mahallesi muhtarı Hülya Özdemir, Kartaltepe mahallesi muhtarı Didem Koryürek , Yeni mahalle muhtarı Nihat Şahin,Güzellik uzman Sewinj İsmayılova,Duayen tiyatrocu Ferdi Atuner,Tiyatrocu Otans Kıvanç, Pramıt yapım Cengiz Ülüs,Halk TV gazeteci Hikmet Aydoğan, Damga gazetesi İsmaıl Gökez.Çekiç Medya Levent Çekiç, Organsia Aydın Kayabas ,Organizasyon Vedat Boztoprak,Başar Akıncı,Derya Angün,Niyazi Güzen ve eşi,Kurdeleyi Keserek Majör Home 2 yi açtılar.

İNANÇ KARADUMAN Ayrıca Esnaf,Komşular,Emeği geçen Tüm personel ve ismini yazamadığımız gönlümüzde olan tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz dedi.
Kurdele kesiminde sonra sanatçı olan İNAÇ KARADUMAN Kendi şarkılarından oluşan minik bir konser verdi.Daha sonrada sanatçı arkadaşı olan Hakan Eser’de sahne aldı.

Adres: cevizlik mahallesi muhtar halit kral sokak no 15 A Bakırköy İstanbul
Tel: 0212 542 95 47 – 0537 341 27 36 – 0532 158 57 48

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa