SON DAKİKA

Haber Ekspress

EYVAH! YİĞİT SARIKAYA

EYVAH! YİĞİT SARIKAYA
Bu haber 19 Mayıs 2021 - 22:00 'de eklendi.

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar mezunu olan YİĞİT SARIKAYA eğitimcilik tutkusundaki idealistliğinin peşinden giderek, Şırnak iline öğretmen olarak atanmış, iki yıl görev yaptığı Güzel Sanatlar Lisesinin aynı zamanda kurucularından olmuştur.

Başarılı bir Solist olmasının yanında Uludağ Üniversitesinde Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı bölümünü Baş Kemancı olarak bitirerek, kemana olan tutkusunu tescillemiştir. Çeşitli orkestralarda solist ve baş kemancı olarak deneyimini zirveye taşımış ve müzik aşkıyla beraber duygularını şarkılarıyla harmanlayıp siz sevenlerine ulaştırmaktadır.
Gerek müzikal bilgisiyle, gerek keman, piyano ve canlı sahne performanslarıyla sevenlerine müzikal şölen sunmuş ve sunmaya devam etmektedir.

Müzik sektöründeki serüvenine; Sözü-Müziği EROL ÖZDAMAR’a ait, Aranjesini SEMİH GÖNDER’in üstlendiği, Yönetmenliğini ise; ALİŞAN GÜNAY YILDIRIM’ın yaptığı “ EYVAH “ adlı projesi 19 Mayıs’da, DİGİLİNE YAPIM PRODÜKSİYON etiketiyle siz sevenleriyle buluşturuyor

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa