SON DAKİKA

Haber Ekspress

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan bir hurda araç deposunda facianın eşiğinden dönüldü.

FACİADAN DÖNÜLDÜ
Bu haber 26 Temmuz 2018 - 13:20 'de eklendi.

Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan hurda araç deposunda LPG’li bir aracın parçalanması esnasında alev alan araç, çekicilerle sokağın ortasına çekildi. Bir süre alevler içinde yanmaya devam eden aracın parçaları, LPG tankının patlamasıyla metrelerce uzağa fırladı.

BİR KİŞİ YARALANDI

Hurda aracın LPG tankının patlamasıyla birlikte etraftaki evlerin camları kırıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken bir kişi yaralandı.

“KOPAN PARÇALAR ÇOCUKLARIN BULUNDUĞU ALANA KADAR ULAŞTI”

Bir görgü şahidi olayla ilgili gazetemize şu açıklamayı yaptı:

Burası trafikten silinen hurda araçların parçalandığı bir depo. Araçlardan biri parçalanırken araç alev alıyor. Çalışanlar aracı çekicilerle sokağın ortasına getiriyorlar ve burada aracın LPG tankı patlıyor. Patlama sonucu araçtan kopan parçalar metrelerce uzağa, çocukların olduğu alanlara kadar ulaşıyor. Bu patlama yaşandığında hiçbir emniyet tedbiri alınmamıştı. Mahallemizin ortasında bulunan bu hurda araç deposunda çok sayıda LPG’li araç olduğu ifade ediliyor. Dolayısıyla çok büyük bir tehlike saçıyor. Zabıta ekipleri depoyu mühürleyerek gitti. Oysa bizler çok rahatsızız ve bu deponun tahliye edilmesini istiyoruz.

“PATLAMA YA İÇERİDE OLSAYDI?”

“Patlama içeride olsaydı diğer LPG tankları da patlar ve çok daha büyük bir felaket yaşanırdı” diyen bir başka görgü şahidi, “Daha kötüsü yaşanmadan yetkililer gerekeni yapsınlar” sözleriyle yetkililerden yardım istedi.

 

Haber Ekspress – Özel Haber

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa