SON DAKİKA

Haber Ekspress

Fantezi Müziğin Güçlü Sesi Bahar Gelir’den Karantina Klibi

Fantezi Müziğin Güçlü Sesi Bahar Gelir’den Karantina Klibi
Bu haber 30 Nisan 2020 - 1:35 'de eklendi.

Fantezi müziğin sevilen sesi Bahar Gelir, “Zekai Tunca – 50. Yıl Ustaya Saygı” albümü için yorumladığı “Alın Yazımsın” şarkısına karantina günlerinde klip çekti. Kendi evinde kamera karşısına geçen sanatçı, klibinde yer verdiği sahnelerle tüm Türkiye’ye “evde kal” çağrısı yapıyor.

Türk sanat müziğinin efsane ismi Zekai Tunca’nın meslekteki 50’nci yılı için hazırlanan saygı albümü, müzik dünyasının usta seslerini bir araya getirdi. Ahmet Özhan’dan Fatih Erkoç’a, Işın Karaca’dan Ferhat Göçer’e çok sayıda ünlü ismi buluşturan albümde, fantezi müziğin başarılı yorumcusu Bahar Gelir de “Alın Yazımsın” adlı şarkıyı seslendirdi.

Sözleri İlkan San’a, bestesi Zekai Tunca’ya ait “Alın Yazımsın”, Bahar Gelir’in yorumuyla albümün en sevilen şarkıları arasına girdi. Bahar Gelir, karantina günlerinde olmamıza rağmen sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine şarkıya klip çekti.

Bahar Gelir, yönetmenliğini Ahmet Karaağaç’ın üstlendiği klip için kendi evinde kamera karşısına geçti. Klibin bir bölümü de sanatçının evinin bulunduğu sokakta çekildi.

Bahar Gelir çalışmada ölümcül koronavirüs salgınına karşı önemli mesajlar verdi. Bir sahnede el dezenfektanı kullanan, eldiven ve maske takan Bahar Gelir, hazırladığı pankartlarla da “Evde kal Türkiye”, “Hayat eve sığar” çağrısında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa