SON DAKİKA

Haber Ekspress

Farkındalık projesi için bir araya geldiler

Farkındalık projesi için bir araya geldiler
Bu haber 16 Haziran 2021 - 22:18 'de eklendi.

Son günlerde özellikle kadına şiddetin artmasına seyirci kalmak istemeyen Aysel Gürel orkestrası solisti Zeynep Sebinur ve Çukur, Adını Sen Koy, İçerde, Kurtlar Vadisi, Ezel, Savaşçı gibi dizilerde rol almış olan oyuncu Ulvi Yiğit farkındalık yaratmak için bir araya geldiler.

Sözleri Zeynep Sebinur’a ait olan , müziği Metin Gören’in yaptığı aranjörlüğünü Murat Sever’in üstlendiği ve düzenlemeleri Serhat Çiftdal tarafından yapılan “Alime” adlı şarkı ile Zeynep Sebinur kadına şiddete ve çocuk gelinlere olan tepkisini duyurmuştu.

Ulvi Yiğit ve Zeynep Sebinur ilerleyen günlerde birlikte sürpriz bir proje ile farkındalık yaratacak yeni bir proje ile sanatseverlerle buluşacaklarının müjdesini verdiler.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa