SON DAKİKA

Haber Ekspress

Festivaller ilçesi Çatalca

Başkan Mesut Üner döneminde bitmek tükenmek bilmeyen kusursuz kültür, sanat ve spor organizasyonlarıyla sadece bölgemizin değil, tüm İstanbul’un dikkatini üzerine çekmeye başlayan Çatalca’da geçtiğimiz hafta kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle yoğun bir keyifli bir hafta yaşandı.

Festivaller ilçesi Çatalca
Bu haber 14 Ağustos 2023 - 7:44 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi’nin düzenlediği ‘Çanakça Keşkek Festivali’ne Çatalcalılar yoğun ilgi gösterdi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde çeşitli yarışmalar düzenlendi. Festivaller ilçesi haline gelen Çatalca’da belediye başkanı Mesut Üner, ‘Eserlerimizin vaatlerinin önüne geçmesi bizleri mutlu ediyor’ dedi.

‘Çanakça Keşkek Festivali’ etkinliğine ilçe ve bölge halkı oldukça yoğun bir katılım sağladı. Festival etkinliği boyunca; animasyon gösterileri, ödüllü yarışmalar, çocuk oyun grupları, yüz boyama, maskotlar, mısır-keşkek ikramı ve halk oyunları gösterileri gerçekleşti. Rumeli Orhan – Kemal ve Mehmet Şerif Aydın’ın sahne aldığı festivalde konuşan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca halkına teşekkür etti.

 

FESTİVALLER ÇATALCA’NIN HER YERİNDE

‘Çanakça Keşkek Festivali’ etkinliği sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; “Görev süremizden yaklaşık dört buçuk yılın geçtiği günlerde geriye dönüp baktığımızda eserlerimizin vaatlerimizi geçtiğini görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Bir tarafta ilçemiz cumhuriyet tarihine geçen hizmetler, diğer tarafta ise kusursuz kültür sanat etkinlikleri ve tüm bunların sonunda eskiden ilçe halkımız yazları vakit geçirmek için ilçemiz dışına çıkarken şimdi ilçemiz dışından etkinliklerimize yoğun katılım almaya başladığımızı gözlemliyoruz. Bu durum bizleri oldukça mutlu ediyor. Bugünde Çanakça Keşkek Festivalimizde katılımcıların neşesine ve eğlencesine şahit olmak oldukça sevindirici oldu bizler için. Etkinliklerimizi sadece Çatalca merkezimizde değil, ilçemiz genelinde organize etmeye başladık. Çanakça Keşkek Festivalimizde bu düşünceyle hareket ettiğimiz etkinliklerimizden biri oldu. Yoğun katılım için çok teşekkür ederim. Daha nice etkinliklerde buluşmak umuduyla kalın sağlıcakla” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa