SON DAKİKA

Haber Ekspress

FETHİYENİN VAZGEÇİLMEZİ CLUB TUANA

FETHİYENİN VAZGEÇİLMEZİ CLUB TUANA
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 10:47 'de eklendi.

1993 yılından bu yana turizm sektöründe yer alan Club Tuana Fethiye, misafirlerine eşsiz bir tatil hizmeti sunuyor. Merkezi Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan Club Tuana Fethiye, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

521 ODAMIZ VAR”

Club Tuana Fethiye genel müdürü Sayın Nurkaya Gündoğdu “ Club Tuana Fethiye, Türkiye’de açılmış ilk her şey dahil tesislerinden birisi olarak 8 Mayıs 1993 yılında açıldı. O tarihten bu yana da Türkiye’nin Fethiye bölgesinde hizmet vermekte olan bir tatil köyü. 521 odamız var.” Diye konuştu.

“ULTRA HER ŞEY DAHİL SİSTEMİNE GEÇTİK”

Açıldığımızdan bu yana her şey dahil sistemiyle başladık. Akabinde de talep doğrultusunda ultra her şey dahil sistemine geçtik. Ultra her şey dahilde daha çok açıldığımız yıllarda Alman, İngiliz ve Batı Avrupa müşterilerine hizmet verirken, daha sonra İngilizlerin bölgeye gelmesi, ondan sonra Rusya ve Rusya’da bölünen ülkelerden gelen yolcularla birlikte, uluslararası international bir otel olarak müşteri kitlemize hizmet vemeye devam ediyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa