SON DAKİKA

Haber Ekspress

“Filistin Hakkında Konuşmalıyız” Başakşehir’de sahnelendi

Filistinli Meryem Ebru Najma’nın hikâyesini sahneye taşıyan “Filistin Hakkında Konuşmalıyız”, Başakşehir’de sahnelendi. Filistin’de yaşanan İsrail zulmünün anlatıldığı oyuna tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi.

“Filistin Hakkında Konuşmalıyız” Başakşehir’de sahnelendi
Bu haber 25 Ocak 2023 - 16:31 'de eklendi.

Başakşehir kültür sanat sezonu etkinlikleri kapsamında Nurdan Albamya İnce’nin yazıp oynadığı “Filistin Hakkında Konuşmalıyız” adlı oyun, Emin Saraç Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Başakşehirli tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda, Filistinli Meryem Ebru Najma’nın başından geçenler anlatıldı.

Filistin’deki İsrail zulmü sahneye taşındı

75 dakika süren tek perdelik oyunda kuklalar da yer aldı. Oyunda, Gazze’de bir Filistinlinin evinin yıkılmasını önlemek için karşı durduğu İsrail buldozerinin ezdiği Amerikalı aktivist Rachel Corrie ve İsrail askerleri tarafından evleri boşaltmaları istenen Filistinli ailelerin yaşadıklarına da değinildi. .

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa