SON DAKİKA

Haber Ekspress

Flaşbellek Fransa’da Gösterime Giriyor

Flaşbellek Fransa’da Gösterime Giriyor
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 21:24 'de eklendi.

Derviş Zaim’in senaryosunu kaleme alıp yönettiği Flaşbellek 12 Temmuz’dan itibaren Fransa’nın güneyindeki çeşitli kasaba ve mekanlarda Fransız seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor…

Türk Sineması’nın önemli temsilcilerinden olan ünlü yönetmen Derviş Zaim, Türkiye’yi yurtdışında gururla temsil ediyor. Geçtiğimiz yıl Fransa’nın önemli festivallerinden birisi olan Cinemed’ten genç jüri ödülünün kazanan ve Fransızların gönlüne taht kuran Derviş Zaim’in son filmi Flaşbellek, şimdi de Fransız sinemaseverlerle buluşacak. Flaşbellek Fransa’nın güneyindeki çeşitli kasaba ve mekanlarda seyircisi ile buluşacak.

Konusunu Suriye savaşından alan Flaşbellek filminde, Salah Bakri, Ali Suleiman, Sara El Debuch, Husam Chadat gibi Arap sinemasının önemli oyuncuları rol yapıyorlar, yapıtın görüntü yönetmenliğini ise tecrübeli usta Andreas Sinanos üstlendi. Derviş Zaim Flaşbellek’in pandemiye rağmen Fransa’nın güneyindeki sinema salonlarında seyirci karşısına çıkmasından dolayı sevinç duyduğunu belirtti.

Flaşbellek, Haziran ayının sonunda Amerika Birleşik Devletleri’ndeki uluslararası 27. Sedona film Festivali ile İtalya’daki 19. Ischia Film Festivalleri’ne Türkiye adına katıldı.

Flaşbellek, festival sürecinin tamamladıktan sonra önümüzdeki sene sinema salonlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa