SON DAKİKA

Haber Ekspress

FOLKART GALERY’DE CUMHURİYET’ in 100. YILINA SES VEREN SERGİ

Cumhuriyet’ in 100. yılında özel eşyaları, yayımlanmamış fotoğrafları ve dönemsel belgeleri içeren, “Karanlıkta akan bir yıldız Mustafa Kemal Atatürk adlı sergiyi 29 Ekim de sanat severlerle buluşturacak olan, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak sergi öncesi kahvaltı etkinliğinde basın mensubu arkadaşlar ile biraraya geldi.

FOLKART GALERY’DE CUMHURİYET’ in 100. YILINA SES VEREN SERGİ
Bu haber 26 Ekim 2023 - 16:42 'de eklendi.

Folkart Gallery, 2022-2023 sergi sezonunu, İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ’ın İzmir fotoğraflarıyla açıyor.

Proje direktörlüğünü Fahri Özdemir’in yaptığı sergi, Folkart Galery’de 29 Ekim’de açılacak. 31 Mart 2024’te sona erecek sergi, Ankara ve İstanbul’da vatandaşlarla buluşacak.

Serginin tanıtım amacıyla Folkart Gallery’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Folkart yönetim kurulu başkanı Mesut sancak Sergini’in 8 yıla yakın zaman’da hazırlık sonucu ortaya çıktığını söyledi.

Daha önce yaptıkları “Büyük Baş kuman’dan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ” sergisi ile 220 bin ziyaretçiyi ağırladıklarını aktaran Sancak, “Bu sergiyi İzmir’de 300-400 bin kişinin gezmesini bekliyoruz.” dedi.

Böyle bir sergiye ev sahipliği yaptıkları için çok heyecanlı ve şanslı olduklarını dile getiren Sancak, sözlerine şöyle devam etti ” bu sergi bizim için çok değerli. Şahsım adına da ayrıca değer ve önem taşımakta.
Çünkü bu topraklar dünyanın en pahalı ve en kıymetli topraklarıdır. Ve hiç kolay kazanılmadı. O yüzden de karanlıkta akan bir yıldız’ın adıdır Mustafa Kemal Atatürk..
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimle..”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa