SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gaziantepliler 6 Şubat’ı unutmadı

Gaziantep Dernekler Federasyonu ve İstanbul Gaziantep İslahiyeliler Derneği, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşları unutmadı.

Gaziantepliler 6 Şubat’ı unutmadı
Bu haber 08 Şubat 2024 - 18:33 'de eklendi.

Gaziantep Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Demir, depremde hayatını kaybedenleri anarak, “6 Şubat deprem şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sene yaşanan ve 11 ili derinden etkileyerek 60 bine yakın vatandaşın hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan 6 Şubat depreminin yıldönümünde en çok etkilenen illerden bir tanesi olan Gaziantep’in İstanbul dernekleri anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Deprem şehitleri anıldı

Gaziantep Dernekler Federasyonu ve İstanbul Gaziantep İslahiyeliler Derneği, depremin birinci yıldönümünde hayatını kaybedenler için lokma dağıttı. Gaziantep Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hasan Demir, “6 Şubat deprem şehitlerimizi unutmadık. Unutturmayacağız. Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadeleri ile duygularını dile getirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa