SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr.Selçuk Özdağ’dan Önemli Açıklama

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr.Selçuk Özdağ’dan Önemli Açıklama
Bu haber 11 Ağustos 2020 - 16:07 'de eklendi.

Özdağ ‘‘Zor oyunu bozar’’

 Haber: Taner Özgür- Umut Uçar  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Selçuk Özdağ sosyal medya hesabından  3 maddelik bir açıklama yaptı. Özdağ açıklamasında;

1-Koalisyon İktidarı bugüne kadar güya birçok krizin üstesinden geldiğini iddia etmekte haklı!.Niçin ? Çünkü neredeyse tüm bu yapay krizlerin odağında başrol oyuncusu olarak kendileri vardı.

2-Senaryosunu kendilerinin yazmadığı gerçek krizlerde acı da olsa  ne kadar beceriksiz oldukları ayan beyan ortaya döküldü. Mesela  aylarca iki kuruşluk bir maskeyi bile dağıtamadılar bu millete.

3-Allah korusun ama şimdi gerçek bir ekonomik kriz kapımızda ve sorumsuz  olmayı her defasında başaran! yetki işte bu koalisyon hükümetinde maalesef.

Ama buradan hatırlatıyoruz meşru zeminlerde:”Zor oyunu bozar”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa