SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ İzmir’e Geliyor ( Özel Haber)

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ İzmir’e Geliyor ( Özel Haber)
Bu haber 07 Ağustos 2020 - 16:01 'de eklendi.

Umut Uçar- Seçilmiş son başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde kurulan Gelecek Partisi’nin kurucular kurulunda yer alan ve partinin genel başkan yardımcılığı görevini üstlenen, 24. 25. ve 26. Dönemler milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, partisinin kongreleri için İzmir’e gelecek.

SALİHLİ, KARABAĞLAR, TORBALI…

7 Ağustos tarihinde Alanya İlçe Kongresi, 8 Ağustos Cumartesi günü önce Salihli daha sonra İzmir Karabağlar ve Torbalı Kongrelerine gidecek olan Doç. Dr. Özdağ bir dizi temasların ardından Anadolu turuna devam edecek.
Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini de üstlenen Özdağ’a yardımcıları Hakverdi Altuğ ve Oğuz Şalvız da eşlik edecekler.

TEŞKİLATLANMADA ÇOK YOL KATETTİK!

Şu anda 70’e yakın il 300 üzerinde ilçede örgütlendiklerini söyleyen Özdağ ‘İnsanlar AkParti’den umudunu kesmiş durumda. Toplumsal yapıda meydana gelen değişimleri ve halkın taleplerini halkın arasına girerek, İzmir’den Kars’a Sinop’tan Hatay’ yurdun her toprağını karış karış gezerek, dinliyoruz.
Saraydan halk yönetilmez. İnsanlar aç, gençler işsiz. Beyin göçü inanılmaz rakamlara ulaşmış durumda. Dolar 7 TL Euro 8,5 TL düzeylerine geldi. Vatandaş kredilerini nasıl ödeyeceğini düşünüyor!
Suni gündemlerle halkı meşgul ederek zaman kazanmak demokrasilerde seçimi kaçınılmaz kılar.

EN ÇOK OY BİZE GELECEK

Mayıs 2021’de erken seçim beklediğini belirten Doç. Dr. Özdağ:

“Erken seçim kapımızı çalacak ve bu erken seçim 2021’in mayıs ayında olacak”

“Artık Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Türkiye’ye verecek hiçbir şeyi yoktur. Cumhurbaşkanı seçme ihtimalleri yüzde 1 bile değildir. Yüzde 0’dır. Türkiye’de fırsat eşitliğini sağlayacağız diyoruz. Liyakat ve ehliyet esasına dayalı bir sistem kuracağız diyoruz. Sistemin değiştirilmesi lazım Türkiye’de. Eğer bu sistem değiştirilmezse, bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde kim gelirse gelsin Türkiye çok ciddi şekilde otoriterleşir ve bozulur. Bunlar da bozuldu.

Gelecek Partisi olarak büyük bir ümitle yollardayız. Biz inanıyoruz ki Adalet ve Kalkınma Partisi’yle koalisyon hükümeti oy kaybediyor. Bundan sonra anketlerdeki yüzde 30 civarında MHP’nin oyu yüzde 7-8 koalisyon hükümetinin toplam oyu yüzde 38 civarında ve düşüş hızlanacak. Düşüş hızlandıktan sonra en çok oy da bize gelecek” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa