SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gelecek Partisi Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Oğuz Şalvız’Dan Hemşirelik Haftası Kutlaması ( Özel Haber)

Gelecek Partisi Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Oğuz Şalvız’Dan Hemşirelik Haftası Kutlaması ( Özel Haber)
Bu haber 12 Mayıs 2020 - 1:18 'de eklendi.

Şalvız : ” Bizlere düşen biraz daha hoşgörü ve saygı

Umut Uçar-Gelecek Partisi Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Oğuz Şalvız 12 Mayıs Hemşireler Haftası ile ilgili bir mesaj yayımladı. Şalvız mesajında;

Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeden gayret, sabır, özveri ve en önemlisi SEVGİ ile kutsal mesleğini yerine getirmeye çalışan, sağlık sistemimizin can damarları, değerli hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası’nı kutluyorum.

16 senedir sağlık sektöründe yer alan ve işimizin gereği değerli hemşirelerimizle bir arada çalışan biri olarak açıkça söylüyorum ki hemşireler sağlık sisteminin gizli kahramanlarıdır.

En modern yerlerde dahi yoğun , stresli ve fazla çalışma gerekleri, ekipman sıkıntıları, yasal ve ekonomik şartlarının düzeltilmemiş olması hemşire arkadaşlarımızın kanayan yaralarıdır.

Bizlere düşen biraz daha hoşgörü ve saygı

Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 sürecinde gösterdikleri insanüstü çabayı ve dik duruşu saygıyla takdir ediyorum. Bugünler bir kez daha gördük ki hemşirelerimiz gerçekten daha fazla saygı ve hoşgörüyü hak ediyor.

Bu vesileyle tüm hemşirelerimizin Hemşirelik Haftasını kutluyor ve hak ettikleri şartlarda çalışacakları günler diliyorum.” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa