SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın “34 Günde 34 Bin Yeni Üye Kampanyası” Hedefe Ulaştı

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde on bin kişinin katılımı ile 16 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirdiği il kongresinde yeniden İstanbul İl Başkanlığı’na seçilen Av İsa Mesih Şahin haksız uygulama ve yanlış politikalar nedeni ile siyaset kurumuna artık milletin inancını yitirdiğini gözlemlediklerini belirterek milletin bir çıkış yolu aradığını fark ettiklerini ifade etti.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın “34 Günde 34 Bin Yeni Üye Kampanyası” Hedefe Ulaştı
Bu haber 27 Eylül 2020 - 6:27 'de eklendi.

Kongreye olan yoğun ilgi ve katılımı vatandaşların ‘’ Yeni Bir Umut Arayışı’’ olarak nitelendiren İsa Mesih Şahin tüm baskı ve medya ambargolarına rağmen halkın bu yoğun ilgisinin kendilerini motive ettiğine ve güç kattığına değinerek 34 gün gibi kısa bir sürede İstanbul’da 34.000 yeni üye yapmayı konu edinen bir kampanya ile halkın karşısına çıkacaklarını belirtmişti.

Kampanya Başladı ve 34. Günün Sonunda Kampanya’nın Sonucu Bir Çok Kişiyi Şaşırttı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resmi verilerine göre 17.07.2020 tarihi itibariyle tüm Türkiye’de İyi Parti’nin 295.858, Saadet Partisi’nin 219.101,  MHP’nin 483.796, HDP’nin 39575 ve CHP’nin ise 1.255.364 üyesi bulunuyor.

Tüm Türkiye genelindeki rakamlar ve bu partilerin uzun yılları konu edinen geçmişleri göz önünde bulundurulduğunda Gelecek Partisi’nin İstanbul İl Başkanlığı’nın 34 Günde 34.000 üye sayısına ulaşmasının mümkün olmayacağı öngörülüyordu. İl Başkanı İsa Mesih Şahin bu süreçte İstanbul’daki tüm ilçe başkanlıklarındaki rozet takma ve toplu üye katılımı programlarına katıldıklarını belirterek gördükleri teveccüh ve yoğun ilginin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Dün Şahin’in Twitter üzerinden hesabından yaptığı açıklamada ilçe başkanlıklarından toplanan üye formlarının sayısı toplandığında 35.741 yeni üyenin bu kampanya ile partiye üye olduğunun ve kampanyanın hedefe ulaştığının anlaşıldığı belirtildi.

‘’Güzel Günler Gelecek’’ Etiketi Türkiye Gündeminde 12 Saat Kalarak 1 Milyon 200 Bin Kişi İle Etkileşime Girdi. Video 136.000 Kişi Tarafından İzlendi. 

34 Günde 34.000 Üye Kampanyası’nın sonucunu Twitter hesabından başlattığı sosyal medya kampanyası ile ‘’Güzel Günler Gelecek’’ etiketi ile duyuran Şahin’in videosu kısa sürede 136.000 kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı.

İl Başkanlığı’nın bu kadar kısa sürede 35.741 kişiyi üye yapması bir çok kişi tarafından beklenmedik bir gelişme olarak yorumlansa da Şahin kongredeki kalabalığı gördükten sonra bu sayıya ulaşacaklarına daha ilk günden inandıklarını belirten bir açıklama yaptı. Twitter’da Türkiye gündemine 6. Sıradan giren etikete kullanıcılar tarafından toplamda 12.000 tweet atılarak yorumda bulunuldu. Brand24 isimli twitter analiz sitesinden alınan verilere göre ise ilgili bu paylaşım toplamda 1 Milyon 200 Bin kişi ile etkileşime girdiği görüldü.

Davutoğlu Tebrik Etti.

Hedefe ulaşılmış olmasını memnuniyet ile karşılayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu twitter hesabından yaptığı açıklamada “Sadece 34 günde, 3741 yeni üyeye ulaşan İstanbul İl Teşkilatımızı başta İl Başkanımız Sayın @isamesihsahin olmak üzere tebrik ediyorum. Güzel Günler GELECEK, ülkemize huzur ve güven gelecek” dedi.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa