SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gelecek Partisi Seferihisar İlçe Başkanlığı kongresini tamamladı

Gelecek Partisi Seferihisar İlçe Başkanlığı kongresini tamamladı
Bu haber 23 Ağustos 2020 - 15:02 'de eklendi.

Halil Budak İlçe Başkanı Seçildi

Umut Uçar- Gelecek Partisi ilçe kongrelerine tüm hızı ile devam ediyor.

Gerçekleştirilen ilçe kongresine Gelecek Partisi geçmiş dönem il başkanı Cem Kavur, Yeni İl Başkanı Mustafa Serhat Şener, İl Sekreteri Osman Serkan Çağlasa, Kadın Kolları İl Başkanı Selda Eren, Yardımcısı Dilek Kılıç ve Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici katıldı.

Seferihisar İlçe Kongresi tamamlandı. Kongre divan Başkanlığına İl Yönetim Kurulu üyesi Av.Murat İdikurt seçildi.

Kurucu İlçe Başkan adayı Halil Budak yeniden İlçe Başkanı olarak seçildi. Budak başkan seçilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Budak konuşmasında;

Seferihisar’da bayrağı devir almak üzere çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta inanıyor ve umut ediyorum ki Sayın Genel Başkanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu beyefendinin önderliğinde Türkiye başta olmak üzere İzmir’de de Gelecek Partisi bayrağını göndere çekeceğiz.Yeni bir anlayışı iktidara taşıyacaktır.Sözlerime burada son verirken hepinizi Güzide şehir Ege’nin incisi İzmir yeniden hakettiği gibi emin ellerde tarih yazacak, gelir hacmini arttıracak,yerel kalkınma modelleri ile bölgesel metodlarla halka hizmeti hakkaniyetli bir şekilde yapacaktır. Saygı ile selamlıyor, Hürmet ve muhabbet sunuyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa