SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gelecek Partisi’nden İzmir’e Deprem Çıkarması

Gelecek Partisi’nden İzmir’e Deprem Çıkarması
Bu haber 31 Ekim 2020 - 19:07 'de eklendi.

İzmir’in merkez üssü Seferihisar ilçesi 6.6 büyüklüğündeki İzmir Depremi nedeniyle Seferihisar’da incelemelerde bulunan Gelecek Partisi Heyeti bugün saat 12.30’da Konak Medyanı Saat Kulesi önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı  Doç.Dr.Selçuk Özdağ, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir Yerel Yönetimler Koordinatörü Cesim Gökçe, Politika İzleme Kurulu üyesi ( PİK) ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç.Dr. Burçak Başbuğ Erkan, Genel Merkez STK Başkan Yardımcısı Oğuz Şalvız, İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik ve yönetimi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin ve İl Yönetimi katıldı.

 

Genel Başkan Yardımcısı Özdağ konuşmasına ” İzmir Depremi Bir kez daha gösterdi ki insanları depremin değil binalardaki ihmallerin öldürmüş olduğunu görmüş olduk. Milletimizle, devletimizle el ele vererek bu işin biran önce çözülmesi gerektiğini, toplumun her kesiminden uzmanların bir araya gelerek ortak paydada buluşup   hareket edilmesini gerektiğini dile getirdi.

Ayrıca Özdağ deprem nedeniyle sosyal medyada orta çıkan troller ile olarak da bir açıklama yaptı.

Politika İzleme Kurulu üyesi ( PİK) ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç.Dr. Burçak Başbuğ Erkan deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir’de hasar gören ve yıkılan binalar ile ilgili olarak bilgilerini aktardı.

Yerel Yönetimler Koordinatörü Cesim Gökçe’de deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

     

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa