SON DAKİKA

Haber Ekspress

Genç girişimci Sadık Olcay, yeni şirketi ile iş dünyasına adım attı

Sadık Olcay, dinamizmi ve yaratıcılığıyla bilinen genç bir girişimci, yepyeni bir başlangıç yaparak Olcay Hukuk Danışmanlığını kurduğunu duyurdu…

Genç girişimci Sadık Olcay, yeni şirketi ile iş dünyasına adım attı
Bu haber 13 Ocak 2024 - 9:14 'de eklendi.

Olcay Hukuk Danışmanlığı, şirket misyonu ve vizyonu temelinde faaliyet gösterecek ve hukuk alanında iddialı bir şekilde varlık göstermeyi hedefliyor.

Olcay, eğitim ile donanmış bir girişimci olarak, Olcay Hukuk Danışmanlığı ile sektörde fark yaratmayı amaçlıyor. Yenilikçi çözümler ve insan odaklı hizmet anlayışıyla, ihtiyaçlara öncelik vererek sektörde lider konuma yükselmeyi hedefliyor.

Sadık Olcay, şirketin kuruluşuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu; “Olcay Group ve Olcay Hukuk Danışmanlığı olarak amacımız sektörde müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve sürdürülebilir bir başarı elde etmektir. Ekibimizle birlikte çalışarak, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirerek sektörde öne çıkacağımıza inanıyoruz.”

Sadık Olcay, 1997 yılında doğmuş olup, genç yaşına rağmen Olcay Group ile sektöründe önemli başarılar elde etmiş bir girişimcidir. Sadık Olcay, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Mezunu v şu anda İstanbul Eren Üniversitesi’inde Yüksek Lisans yapmakta. Olcay, İdari Yargı Hakim’i olmak için eğitimini tamamlamak istiyor. Sadık Olcay, hukuk başta olmak üzere, toplamda 70 sertifikanın sahibi. Şu an Ankara’da Olcay Group ve Hukuk Danışmanlık ofisinde çalışmalarını sürdürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa