SON DAKİKA

Haber Ekspress

Genç – yaşlı herkesi güldürecek

Gülmeyi unuttunuz mu? Mehmet Ali Çatal’dan, gülmeyi tekrar hatırlamanız için bir fırsat: “Holi Şit”

Genç – yaşlı herkesi güldürecek
Bu haber 03 Eylül 2018 - 21:28 'de eklendi.

Mizah yazarı Mehmet Ali Çatal’ın merakla beklenen 2. kitabı çıktı. “Holi Şit” adlı kitapta babasıyla sürekli tartışma içinde olan ancak bir türlü maddi gücünü toplayıp kendi evine çıkamayan bir gencin başına gelenler anlatılıyor. 116 sayfalık kitap Linza Yayınları tarafından piyasaya sürüldü. Çatal’ın ilk kitabı olan “Bi Kahve İçebilir Miyiz?” 2017 yılının en çok satan mizah kitaplarından biri olmuştu.

Mehmet Ali Çatal kimdir?

Gırgır dergisindeki mizah hikayeleriyle tanınan Mehmet Ali Çatal, pek çok ulusal gazetede de çalıştı. 1991 doğumlu yazar, 2017 yılında İstanbul Gazeteciler Derneği tarafından ‘Gelecek Vaat Eden Gazeteci’ seçilmişti. Genç yazar farklı yazım üslubuyla dikkat çekiyor.

Belediye başkanları takip ediyor

Çatal’ın, günlük bir gazetede yazdığı köşe yazıları okunma rekorları kırıyor, hatta belediye başkanları bile Çatal’ın köşe yazılarını ilgiyle takip ediyordu. Öyle ki; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, aleyhinde yazı yazmasına rağmen Çatal’ı makamına davet etmiş ve kaleminin ustalığından dolayı kendisi tebrik etmişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa