SON DAKİKA

Haber Ekspress

GENÇLERİN AVUKATI OLACAĞIM

GENÇLERİN AVUKATI OLACAĞIM
Bu haber 31 Mart 2023 - 0:26 'de eklendi.

AK Parti’nin kuruluş günlerinden bu yana aldığı birçok görevin hakkını fazlasıyla vermiş olan bir isim Kadri Cemil Yayla. Gençlik Kollarında partisinin pankartını asmayı “Şeref” sayan Yayla, İstanbul 3. Bölge için adaylık başvurusunu yaptı. Aslen Trabzon’lu olan Yayla’nın sloganı ise partiye verilen emeğin adeta göstergesi niteliği taşıyor “Gençlerin avukatı olacağım”.

GENÇLER ÜZERİNDE ETKİSİ ÇOK BÜYÜK

Teşkilattan gelen aday adaylarının içinde öne çıkan bir isim olan Kadri Cemil Yayla, AK Parti içerisinde birçok aktif görevde bulunmuş bir isim. En son AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yayla’nın, birçok STK’da da görev yaptığı biliniyor. Büyükçekmece Genç İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Kurucu Başkanı olan Yayla özellikle gençler tarafından oldukça sevilen bir isim.


ALMADIĞI GÖREV KALMADI

Hayatı boyunca eğitime verdiği desteklerle bilinen Kadri Cemil Yayla, dış ticaret mezunu olup, madencilik ve kimya alanında iş hayatını sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan deneyimli siyasetçinin Cumhurbaşkanı’na olan sevgisi ise herkes tarafından bilinmekte. Aday adaylığı sonrasında bir açıklama yapan Kadri Cemil Yayla “Partimin tüm kademelerinde arkadaşlarımla birlikte çalıştım ter döktüm. Mahalle temsilciliği, Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı ve son yerel seçimlerde de SKM  program sorumlusuydum. Yani ben bir yerlerden savrulup gelmedim. Ben bu rüzgarın içindeydim zaten”dedi.

İDEALLERİNİZİN PEŞİNDEN GİDİN

Açıklamalarına devam eden Yayla özellikle gençlerin siyasete olan ilgisinin beklentinin altında olduğunu belirtti. Yayla “Seçilip meclise gidebilirsem gençlerin avukatı olup en fazla onların sorunlarına eğileceğim. Gençlerin yığınla sorunları mevcut ben onların avukatı olup sorunlarını her platformda dile getireceğim.Bölgemizin en önemli sorunlarından biri ulaşım. Metronun Silivri’ye kadar uzaması için mücadele edeceğim. İstanbul’un kronikleşmiş sorunlarının takipçisi olup çözüm noktasında var gücümle uğraşacağım”şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa