SON DAKİKA

Haber Ekspress

GESKON İzmir İl Başkanlığı Basın Kahvaltısı Gerçekleştirildi ( Özel Haber)

GESKON İzmir İl Başkanlığı Basın Kahvaltısı Gerçekleştirildi ( Özel Haber)
Bu haber 26 Temmuz 2020 - 0:07 'de eklendi.

GESKON Basın Emektarlarını Unutmadı

 24 Temmuz Basın Bayramı olması nedeni ile Gençlik ve Spor Konfederasyonu ( GESKON) İzmir İl Başkanlığı olarak Basın Kahvaltısı düzenlendi.

Gerçekleştirilen kahvaltıya Geskon Ege Bölge Başkanı Şahin  Ekici ve yönetim kurulu üyeleri, Izmir il Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Uzman Çavuşlar Derneği Ege Bölge temsilcisi Cevdet Çağlar, Uluslararası Stratejik Araştırmalar Uzmanı Gafur Oturak, Gazete Ege Yönetim Kurulu Başkanı Sevil Ege, Sahra medya yönetim kurulu başkanı Nalan Gazezoğlu, Sca Medya yönetim kurulu başkanı Serkan Candaş ve genel yayın yönetmeni Umut Uçar, İzmir Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan, Ege TV Erdoğan Gezer, Bayrak Medya İmtiyaz Sahibi Ayhan Köksal, Güney Sudan İzmir Fahri Konsolosu Mesut Mercan, Geskon Manisa İl Başkanı Ahmet Birgül, Futbol yardımcı direktörü Koray Palaz’ın yardımcısı Zafer Çoban, İlkses köşe yazarı Cemal Durmaz, Geskon İzmir İl Disiplin Kurulu Başkanı Onur Karaağaç, Siyasi parti temsilcileri ve Tekol teknoloji şirketi Yönetim kurulu başkanı Burak Çakıroğlu ve Mehtap Çakıroğlu katılım sağladı.

Kahvaltının ardından Ege Uzman Çavuşlar Derneği Ege Bölge Temsilcisi Cevdet Çağlar tarafından Geskon İzmir İl Başkanı Taner Özgür’e plaket takdim edildi.

Geskon gazetecilik ödülü ise Sca Medya Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Candaş ve Genel yayın yönetmeni Umut Uçar’a Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici tarafından takdim edildi.

İlerleyen bölümde ise Ege  tv Iletişim Koordinatörü Erdoğan Gezer’e ise Onur Kurulu Üyesi olması sebebiyle  Geskon  Ege Bölge Başkan Yardımcısı Şeyda Ekici tarafından rozet takıldı.

Geskon İzmir il Başkanı Taner Özgür ise Sahra Medya yönetim kurulu başkanı Nalan Gazezoğlu ‘na kadın onur kurulu üyesi olması sebebiyle rozet takıldı

Toplu fotoğraf çekiminin ardından kahvaltı ve basın toplantısı sona erdi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa