SON DAKİKA

Haber Ekspress

GESKON İZMİR İL BAŞKANLIĞI’ndan Manifesto

GESKON İZMİR İL BAŞKANLIĞI’ndan Manifesto
Bu haber 14 Temmuz 2020 - 11:57 'de eklendi.

Umut Uçar- Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Taner Özgür sosyal medya hesabında bir manifesto yayımladı. Yayımlanan manifestoda şu ifadelere yer verildi;

Bu toprakların öz evlatları nın milli şuuru yükseltme, manevi değerlere sahip çıkma, her daim hakkı ve adaleti tesis edecek, siyasetten uzak bir anlayış ile sanattan, kültüre, spordan, bilime, eğitimden, iş dünyasına her alanda kişilik sahibi nesiller olarak dünya arenasında rengini şehitlerimizin kanundan alan şanlı bayrağımızı her daim gönderde tutarak, Yüce TÜRK milleti’nin bir neferi, bir askeri olarak çalışmaktır..
Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı Fikriyatı hür bireylerin ve de vatanperver gençlerin birlik ve beraberlik içerisinde gelenek göreneklerin yaşatılması, kardeşlik bağının güçlendirilmesi, gençliğin azim, inanç ve kararlılığının Büyük Türkiye ideali minvalinde vargücüyle çalışacak, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmada tıpkı ilk kurşunun atılması gibi yine ilklere öncülük edecek projeleri uygulayacak tüm gençlerin toplandığı yer olacaktır. .
Tüm İzmir’li gençlerimizi kirlenmiş siyasetten arınıp tüm benliği ile bu milletin evlatları için birlikte nice projeler yapmaya davet ediyorum. ..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa