SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gökhan Tepe Beylikdüzü’nü sallayacak

Gökhan Tepe Beylikdüzü’nü sallayacak
Bu haber 06 Eylül 2019 - 16:38 'de eklendi.
  1. Barış ve Sevgi Buluşmaları Beylikdüzü halkı ve komşu ilçelerin yoğun katılımıyla dolu dizgin devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve festival havasında geçen buluşmalar 9. gününde de Sahaf Söyleşileri ve Çardak Altı Sohbetleri ile edebiyat, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini vatandaşlarla bir araya getirecek. 7 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’da düzenlenecek kitap mezatının ardından saat 17:00’da Ümit Nar moderatörlüğünde başlayacak Sahaf Söyleşileri’nin konuğu ise Emrah Safa Gürkan olacak ve “Sultanların Arşivleri: Avrupa Arşivlerinde Geçmişi Aramak” konulu keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

19:00-20:30 saatleri arasında ise bu yıl ki teması “Umut” olan Çardak Altı Sohbetleri başlayacak. Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenecek söyleşinin konukları, Televizyon programcısı ve sunucusu Sedef Kabaş, Prof. Dr. Bengi Semerci ve Emin Çapa olacak.

Saatler 21:15’i gösterdiğinde ise Türk Pop Müziği’nin başarılı isimlerinden Gökhan Tepe, en sevilen şarkılarını Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında Beylikdüzü halkı için seslendirecek.

 

TARİH: 7 Eylül Cumartesi

SAAT: 15.00 – 23.00

YER: Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı

ADRES: Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı, Beylikdüzü – İstanbul

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa