SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gönül Bahçem Botanik, müşterilerine çeşit çeşit bitkilerin satış hizmetini sunuyor

Gönül Bahçem Botanik, müşterilerine çeşit çeşit bitkilerin satış hizmetini sunuyor
Bu haber 04 Ağustos 2021 - 22:11 'de eklendi.

6 aydan bu yana botanik sektöründe yer alan Gönül Bahçem Botanik, müşterilerine çeşit çeşit bitkilerin satış hizmetini sunuyor. Merkezi Antalya’nın Alanya ilçesinde yer alan Gönül Bahçem Botanik müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor…

“8 YILDAN BU YANA 1000’İN ÜZERİNDE BİTKİ TOPLADIM!”

Gönül Bahçem Botanik firma sahibi Gönül Özdemir “Bu meslek benim hayalimdi, Türkiye’nin her yerini dolaştım, 8 yıldan bu yana birçok bitkiyi topladım, inceledim ve bitkilerimizi bilgimle birlikte burada müşterilerimle paylaşıyorum. Burada bahçe, tropikal ve balkon bitkilerimiz var. İlerleyen süreçte buket yapmayada başlayacağız. Bitkiyi yetiştirdiğiniz alanlar çok önemli. Salon için salon bitkisi, balkon için balkon bitkisi yetiştirmek çok önemli.” İfadelerini kullandı.

“SEVGİYLE YAKLAŞMAK ÇOK ÖNEMLİ!”

Sayın Gönül Özdemir “Bitkilere sevgi ile yaklaşmak çok önemli. Ben bitkilerimizi sevgiyle yaklaşarak büyütüyorum. Müşterilerimiz açıldığımız günden beri, yerli-yabancı harika geri dönüşlerle bize geliyorlar. Bu iletişimimizi ve gelişimimizi ayakta tutmaya devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı. Detaylar videomuzda.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa