SON DAKİKA

Haber Ekspress

GÖRMEZDEN GELECEKSEN NEDEN KUTLUYORSUN?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, önemli günlerde şaşaalı programlar düzenleyerek göz boyuyor ancak sonrasında kimseyi umursamıyor.

GÖRMEZDEN GELECEKSEN NEDEN KUTLUYORSUN?
Bu haber 03 Aralık 2018 - 20:04 'de eklendi.

ALGI OPERASYONU

Önemli günlerde, günün anlam ve önemine binaen yaptığı etkinliklerle gündeme gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün, önemli günlerdeki etkinliklerle algı çalışması yaptığı, sonrasında kimseyi umursamadığı iddia ediliyor.

GAZETECİLERE YEMEK VERİR AMA…

Örneğin Akgün, ‘Gazeteciler Günü’ münasebetiyle basın mensuplarına yemek verir, yemeğin ardından çeşitli hediyeler dağıtır ama doğru da olsa aleyhinde bir haber yapıldığında, haberi yapan basın mensubu adeta hain ilan edilir, mensubu olduğu yayın organı belediyeden içeriye sokulmaz…

EN BARİZ ÖRNEĞİ; DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Bu örnekler çoğaltılabilir. Çok uzağa gitmeye gerek yok. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle çeşitli ve şaşaalı programlar düzenleyen Akgün, mecburi olmasına rağmen yaptırdığı yeni kaldırımlara dahi sarı engelli şeritleri koydurmayarak, aslında engellileri çok da önemsemediğini göstermiş oldu. Üstelik biz; kaldırımlara konulması gereken engelli şeritlerinin Akgün tarafından yeni yaptırılan kaldırımlara neden konulmadığını sosyal medya hesabımızdan sorduğumuz halde!

‘GÜN’LER, AKGÜN’DEN SORULUR…

‘Gün’ler, Akgün’den sorulur şeklinde görüş belirten Büyükçekmece sakinleri, “Üç dönem ANAP’tan seçilerek belediye başkanı olan Akgün’ün kendisi, ‘AK’gün olmasına rağmen AK Parti tarafından kabul edilmeyince CHP’ye kapağı atmış, aradan geçen süre zarfında kendisi asla CHP’li olamamış, fakat CHP’yi Büyükçekmece’de ANAP’lılaştırmayı başarmıştır” ifadelerini kullandılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa