SON DAKİKA

Haber Ekspress

Göztepe’de yeni güzellik merkezi!

Göztepe’de yeni güzellik merkezi!
Bu haber 11 Haziran 2021 - 22:22 'de eklendi.

Güzellik sektöründe adından çokça söz ettiren Hakan Karanfil, Göztepe’de açtığı yeni güzellik merkeziyle başarısına başarı kattı…

Açılışa birçok ünlü isim akın etti. Aralarında Muammer Ketenci, Tuğba Altıntop, Fethi Demirkol, Sinem Yıldız ve Nursel Ergin’nin de bulunduğu ünlüler, Karanfil’i bu heyecanlı gününde yalnız bırakmadılar. Aynı zaman da Altıntop’un söylediği şarkılar eğlenceli dakikalar yaşattı.

Hakan Karanfil “Güzellik sektöründe bulunmayı ve bu sektörde hizmet etmeyi çok seviyorum. Kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum. Kadınların ve erkeklerin bakımlı görünmelerine ve onların değişimlerine ortak olmak beni çok mutlu ediyor. Güzelliğin psikolojiden başladığını ve hepsinin ayrılmaz bir bütün olduğunu düşünüyorum. Birçok kadının istihdam sağlamasına öncülük ettim. Türkiye’de birçok öğrencimin bulunması beni çok gururlandırıyor. Yıllardır birçok ünlü isimle beraber çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Halihazırda iki tane Güzellik, Bakım ve Danışmanlık salonum mevcut. Nişantaşında ve Göztepede bulunuyorlar. Pandemi süresince hep üretmeye devam ettim. Uzun süredir üstünde çalıştığım kaş ve kirpik serumunu çıkardım. Mesleğimden dolayı sürekli kendimi geliştirdim ve yeni tecrübeler edindim. Beni koruyan bir güç olduğuna inanıyorum ve hiçbir zaman pes etmiyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa