SON DAKİKA

Haber Ekspress

GÜLER MİSİN, AĞLAR MISIN?

Beylikdüzü Eylül Ayı meclis oturumunda, belediyenin yaptığı konser organizasyonlarını eleştiren AK Partililerin, henüz 1 hafta önce kendi partilerinin düzenlediği konser organizasyonlarını unuttuğu görüldü.

GÜLER MİSİN, AĞLAR MISIN?
Bu haber 05 Eylül 2018 - 15:56 'de eklendi.

AK Parti Grubu’nun; kendi partileri tarafından konser düzenlenmesine rağmen belediyeye konser üzerinden eleştiri yapması “El insaf” dedirtti.

Beylikdüzü, Büyükçekmece başta olmak üzere birçok ilçede AK Parti İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen konser organizasyonlarına rağmen, Beylikdüzü meclisinde belediyenin yaptığı konser etkinlikleri AK Parti Meclis Grubu tarafından gündeme getirildi. “Şehitlerimiz varken konser düzenlemek vicdanınızı sızlatmıyor mu” şeklinde tepki gösteren AK Parti’li meclis üyelerinin yaklaşık bir hafta önce kendi ilçe teşkilatının düzenlediği konser etkinliğini unutması, “Bu kadarına da pes artık” dedirtti.

“SİZİ VİCDANINIZLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM”

5 yıldır Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği konser organizasyonlarını farklı sebeplerle sürekli eleştiren AK Parti Meclis Grubu, kendi ilçe teşkilatlarının ilk defa bu sene düzenlediği konser organizasyonlarına rağmen, yine de mecliste Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği konserleri eleştirdi. AK Parti tarafından gelen bu çelişkili eleştiriye Başkan Ekrem İmamoğlu’nun tepkisi ise “Sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum” şeklinde oldu.

SİTELER KONUSUNA AK PARTİ’DEN SALVO

Diğer yandan Siteler Bölgesi’nde yapılması beklenen dönüşüm projesinin de gündeme geldiği meclis toplantısında, İBB ve Beylikdüzü AK Parti tarafından engellendiklerini ve dönüşüme oy ve maddi çıkar gözüyle baktıkları eleştirisini yapan CHP Meclis Grubu’nun bu serzenişine ise AK Parti’den salvo geldi. AK Parti Grup Sözcüsü Mücahit Birinci’nin, Siteler Bölgesi’nde dönüşümün kesinlikle gerekli olduğunu ifade etmesine rağmen yeterli bir cevap verilmediği görüldü.

“SEN KONUŞTUKÇA BEN KAZANIYORUM”

AK Parti Meclis Grubu’nun eleştirilerini hala kaçak logo ve borçlanma yetkisi üzerinden yapması ise Beylikdüzü’ndeki muhalif grubun yetersizliğini gözler önüne serdi. Grup Sözcüsü Birinci’nin söylemlerine kısa bir cevap veren İmamoğlu, “Size bundan sonra daha çok söz vereceğim Mücahit Bey, çünkü siz konuştukça benim bir şey söylememe gerek kalmıyor” şeklinde göndermeli bir yorum yaptı.

 

Haber Ekspress – Özel Haber

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa