SON DAKİKA

Haber Ekspress

GÜMÜŞYAKA HALKINDAN DEGİRMENCİYE DAVET

GÜMÜŞYAKA HALKINDAN DEGİRMENCİYE DAVET
Bu haber 28 Şubat 2019 - 16:39 'de eklendi.

Silivri Gümüşyaka mahallesi sakinlerinin Dsp belediye başkan adayı Selami Değirmenci için ziyaret talebi cevapsız kalmadı.
Yerel seçim çalışmaları Silivri’de de yoğun bir şekilde devam ederken, Gümüşyaka mahalle sakinleri Silivri Dsp belediye başkan adayı Selami Değirmenci ile bir araya gelmek istediler, taleplerini ilettikleri Değirmenci ‘’ memnuniyetle katılırız’’ diyerek Gümüşyaka halkı ile bir araya geldi.
Değirmenci ekip arkadaşları ile katıldığı toplantıda kendisine gelen davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek mahalle sakinlerinin şikayet öneri ve taleplerini dinleyerek hazırladıkları çözüm önerilerini paylaştı.
Gümüşyaka sakinlerinin özellikle D100 karayolu Gümüşyaka ışıklar bölgesinde yaşanan trafik kazalarına bir çözüm bulunması konusunda ve gençlere yönelik sosyal alanların oluşturulması noktasında çözüm beklentilerini ilettikleri Değirmenci, özellikle Gümüşyaka bölgesi için hazırladıkları ve hayata geçirmek istedikleri projeleri anlattı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa