SON DAKİKA

Haber Ekspress

GÜREŞE DOYMADI

2014 yerel seçimlerinde Hasan Akgün karşısında 3 bin küsür fark yiyen Celal Babayiğit tekrar adaylığa gözünü dikerek partililerin tepkisini çekti. Babayiğit’in tekrar aday adayı olmasına serzenişte bulunan bazı partililer, artık halkta karşılığı olan kişileri aday olarak görmek istediklerini ifade ettiler.

GÜREŞE DOYMADI
Bu haber 19 Kasım 2018 - 20:33 'de eklendi.

İBB’NİN ANKETİNİ YOK SAYDI

AK Parti Büyükçekmece’nin 2014’te belediye başkan adaylığını almasına rağmen seçimden hüsranla ayrılan Celal Babayiğit, tekrar belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Vatandaşların; Belediye Başkanı Hasan Akgün’e oy vermekten pişman olduğunu söylediklerini iddia eden Babayiğit, İBB’nin yaptığı ankette vatandaşların Hasan Akgün’den memnun olduğunun hatırlatılması üzerine ise, “Anketlerin her zaman tutmadığını görüyoruz” şeklinde sözler sarf etti. Babayiğit’in bu sözlerle AK Parti’nin elinde olan İBB’nin yaptığı anketleri yok saydığı görüldü.

YENİ İSİMLER GELMELİ

Öte yandan Celal Babayiğit’in tekrardan aday aday olmasını eleştiren bazı partililer ise adaylıktan memnuniyetsizliklerini dile getirirken, “3 bin küsür fark yemiş birinin tekrardan aday olmak istemesi yıllardır AK Parti için emek vermiş ve aday adayı olmuş diğer arkadaşlarımıza bir haksızlıktır. Umuyoruz lobicilikle değil, hak eden kişilere adaylık verilir” sözleriyle serzenişte bulundular. Bilindiği üzere Babayiğit, 2014’te anketlerde birçok adayın gerisinde çıkmasına rağmen il başkanı Aziz Babuşçu’nun da Trabzonlu olmasından dolayı adaylığı almıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa