SON DAKİKA

Haber Ekspress

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Başhukuk Müşaviri Av Levent Atabay’dan Önemli Açıklama

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Başhukuk Müşaviri Av Levent Atabay’dan Önemli Açıklama
Bu haber 13 Haziran 2020 - 16:46 'de eklendi.

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Başhukuk Müşaviri Av. Levent Atabay İstanbul Küçükçekmece’de özel bir kız yurdunda özel güvenlik görevlisi personeli çalışan Hülya Arslan, 11.06.2020 tarihinde gece mesaisinde saat 22.30 sularında kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğraması ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Atabay açıklamasında;

”İstanbul Küçükçekmece’de özel bir kız yurdunda özel güvenlik görevlisi personeli çalışan Hülya Arslan, 11.06.2020 tarihinde gece mesaisinde saat 22.30 sularında kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğramıştır.Güvenlik kamerası görüntülerinden de anlaşılacağı üzere saldırgan, bir süre binanın etrafında keşif yapıp, sonrasında elinde bulundurduğu büyük bir taş ile Hülya Arslan’ın başına hızla vurarak saldırmış, akabinde taş ve tekmelemek suretiyle darp etmiştir. Belirtmek isteriz ki; Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Hukuk Müşavirliği olarak kadına şiddetin her türlüsünün karşısındayız.İzahı olmayan, elim ve vahim olayda Hülya Arslan’ın yanında olduğumuzu belirtir, yargılamanın her aşamasının takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa