SON DAKİKA

Haber Ekspress

GÜVERCİNTEPELİ KADINLAR PİKNİKTE BULUŞTU

GÜVERCİNTEPELİ KADINLAR PİKNİKTE BULUŞTU
Bu haber 28 Haziran 2019 - 16:52 'de eklendi.

Başakşehir Belediyesi Güvercintepe Spor Parkı üyesi kadınlar ve çocukları piknikte bir araya geldi. Şamlar Tabiat Parkı 5. Kapı’da düzenlenen etkinliğe spor parkı eğitmenleri de katıldı. 

Güvercintepe Spor Parkı’nda yüzme ve fitness eğitimi alan 130 kadın ve çocukları piknikte buluştu. Evlerinde hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyecekleri birbirlerine ikram eden Başakşehirli kadınlar, Şamlar Tabiat Parkı’nda doğayla baş başa keyifli bir gün geçirdi.

“Keyifli bir gün geçiyoruz” 

Geleneksel hale gelen piknikle ilgili konuşan Güvercintepe Spor Parkı Tesis Amir Yardımcısı Sevda Kızılcık, “Güvercintepe Spor Parkı üyesi kadınlarla yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadınlar, ev yapımı yiyecek ve içecekleri burada birbirlerine ikram ediyorlar. Üyelerimiz ve çocuklarıyla beraber keyifli bir gün geçiyoruz” dedi.

Güvercintepe Spor Parkı’ndaki eğitimlerden de bahseden Kızılcık, “Tesisimizde halı saha, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, mangala, futbol gibi branşlarla sabah 08.00’den gece saat 00.00’a kadar Başakşehirlilerin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

“Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz”

Güvercintepe Spor Parkı üyelerinden Zahide Toka ise, pikniğe katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Ben spor parkında yüzme kursundan yararlanıyorum. Bugün eğitmenlerimiz ve çocuklarla beraber güzel bir gün geçiriyoruz. Hep birlikte çok eğleniyoruz. Bizlere sağladıkları bu imkânlardan dolayı Başakşehir Belediyesi’ne ve Başkan Yasin Kartoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa