SON DAKİKA

Haber Ekspress

Haberekspress ekibinden mesaj var… Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

Haberekspress ekibinden mesaj var… Yeni Yılınız Kutlu Olsun!
Bu haber 31 Aralık 2020 - 3:12 'de eklendi.

Yeni yılın gelişi 31 Aralık’tan itibaren kutlanılmaya başlanılacak. Her sene yılbaşının gelmesi ile beraber her yer ışıl ışıl oluyor ve çeşitli kutlama etkinlikleri düzenleniyor. Yurttaşlar bu yıl koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı sebebiyle yeni yılı evlerinde karşılayacaklar.

Dünyanın yarısından fazlası sokağa çıkma kısıtlamaları ve karantina tedbileri altında yeni yıla giriyor. Türkiye’de de insanlar, sevdiklerin uzakta bir yılbaşı geçirecek.

Biz de Haberekspress ekibi olarak yeni yılda herkese, tüm dünya ve Türkiye’ye mutluluk, sağlık, huzur diliyoruz. Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle. 2021; ölümlerin olmadığı, kadınların şiddete ve tecavüze uğramadığı, çocuklara taciz ve istismar uygulanmadığı, demokrasi ve barışın tüm dünyada egemen olduğu, annelerin ağlamadığı, doğanın ve hayvanların katledilmediği bir yıl olmasını dileriz.

Haberekspress Ekibi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa