SON DAKİKA

Haber Ekspress

Hakan Güneri’nin yeni Kitabı Raflarda Yerini aldı: Turan caddesi no: 25

Hakan Güneri’nin yeni Kitabı Raflarda Yerini aldı: Turan caddesi no: 25
Bu haber 06 Aralık 2021 - 21:53 'de eklendi.

Başarılı Tiyatro Oyuncusu ve Yönetmeni Hakan Güneri sanat hayatında yeni bir pencere daha açıyor. Aynı zamanda tiyatro oyunu yazarlığı ve senaryo çalışmalarını yürüten Hakan Güneri’nin Polisiye romanı ‘Turan Caddesi no: 25’ raflarda yerini aldı.

Bir Başkomiser… Cihangirin ara sokaklarında işlenen çocuk cinayetleri ve asla yakalanamayan bir seri katil… Suç Mahalli; Turan Sokak, Beyoğlu, Osmanbey ve aslında Bütün İstanbul.

İlk olarak Kanada’lı bir yapım firması için kısa metrajlı film senaryosu olarak başlayan serüven bir polisiye üçlemesi olarak devam ediyor. ‘Turan Caddesi no:25’ getirdiği farklı soluk ile kitapseverleri heyecanlandırdı. Üçlemenin ilk kitabı olarak raflarda yerini alan roman, akıcı hikâye örgüsü, güçlü anlatımı ve okuyucuda yarattığı heyecanla, kitabı benzerlerinden ayrıştırıyor. Yazar, okuyucuyu özenle tasarladığı atmosferi ve merak uyandıran karakterleri ile polisiye dünyasının içine çekiyor.

Bu üçleme ile hayatımıza giren Başkomiser Salih karakteri uzun zaman dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa