SON DAKİKA

Haber Ekspress

HALUK LEVENT İLE HİLMİ TÜRKMEN’DEN DEMOKRASİ DERSİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e tepkili olan bir gencin konuşmasına izin verildi.

HALUK LEVENT İLE HİLMİ TÜRKMEN’DEN DEMOKRASİ DERSİ
Bu haber 18 Aralık 2019 - 12:30 'de eklendi.

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen‘in katılımı ile gerçekleşen, ‘Haluk Levent Söyleşi Programı’nda, genç bir izleyici dikkatleri üzerine çekti.

Üsküdar Belediyesi tarafından, dün saat 18.00’de, NevMekan Sahil‘de düzenlenen ‘Haluk Levent Söyleşi Programı’ 7’den 70’e ilgi gördü. Levent‘in, gelen izleyicilerin sorularını cevapladığı program keyifle sürerken, izleyici topluluğu arasındaki bir genç, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen‘in programda olduğunu fırsat bilerek, yüksek bir ses tonu ile konuşmaya başladı.

Mikrofonu alan genç, yakın zaman önce Üsküdar Belediyesi’nden işten çıkartılan ve bu nedenle greve gitmiş olan işçiler hakkında konuşurken, programdaki güvenlik görevlileri tarafından genç izleyicinin mikrofon sesi kısıldı ve dışarıya çıkartılmak istendi. Öfkelenen genç dışarı çıkmak istemedi. Haluk Levent ise güvenlik görevlilerine, “Dışarıya çıkarmayın. Çıkarırsanız, programı bırakır giderim. Bırakın düşüncelerini özgürce ifade etsin” dedi. Başkan Türkmen‘in de anlayış gösterdiği genç, özgürce konuştuktan sonra programdan kendi isteği ile ayrıldı.

Bu davranışları nedeniyle Haluk Levent ile Hilmi Türkmen programa katılan izleyicilerin takdirini kazandılar.

Söyleşi programı; keyifle devam ettikten sonra, Başkan Türkmen‘in Haluk Levent‘e teşekkür etmesi ve hediye vermesi ile son buldu.

Haber: Didem Selin ALTIKAT

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa