SON DAKİKA

Haber Ekspress

Haluk Levent’ten İzmir Körfezi’nde gemiden 23 Nisan konseri verecek

Haluk Levent’ten İzmir Körfezi’nde gemiden 23 Nisan konseri  verecek
Bu haber 22 Nisan 2020 - 12:34 'de eklendi.

İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl coşkusu yaşanıyor. Sanatçı Haluk Leven, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin online etkinlikleri kapsamında bugün ses ve ışık sistemli gemiden bir konser verecek.

Umut Uçar/ Haberilizm İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl coşkusunu evlere taşımak için etkinliklerinin hepsini İzmirTube ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm sosyal medya hesaplarından eşzamanlı yayınlanacak.

HALUK LEVENT GEMİDEN KONSER VERECEK

Etkinlikler kapsamında ses sanatçısı Haluk Levent, bugün saat 21.30’da Üçkuyular’dan kıyıdan Bostanlı’ya ilerleyecek, ses ve ışık sistemli gemiden bir konser verecek. İ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer, “Sosyal medya hesaplarımızdan ayrılmayın, Körfez’e camdan bakmayı da unutmayın. Size söz, Haluk Levent’le Gündoğdu’yu İzmir Marşı’yla yine inleteceğiz.

‘SOSYAL MESAFELİ KONSER’

Konsere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent, “Tam kadro orkestra beklemeyin. Sosyal mesafede 3-4 kişi olacağız.

Ayrıca konser gelirini sevgili Yavuz Kalaycı’nın çocuklarına bağışlayan organizasyona teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa