SON DAKİKA

Haber Ekspress

HANÇERLİ, ENGELLİ SPORCULARLA YÜZDÜ

Türkiye’nin ilk engelli belediye başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli şampiyon yüzücülerle birlikte kulaç attı.

HANÇERLİ, ENGELLİ SPORCULARLA YÜZDÜ
Bu haber 03 Aralık 2019 - 15:43 'de eklendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gözler Avcılar’daydı.

Türkiye’nin ilk engelli belediye başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nünde engelli sporcularla yüzdü.

Hançerli; Beytullah Eroğlu, Koral Berkin Kutlu, Nil Şahin, Nevval Beren Mutlu, Mustafa Şar, Yusuf Oğur gibi şampiyon isimlerle birlikte İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi’nde bulunan yüzme havuzunda kulaç attı.

“Sadece 3 Aralık’ta değil 365 gün birlikteyiz”

Performansıyla takdir toplayan Hançerli Espirili 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’yle ilgili şöyle konuştu:

Bugün 3 Aralık Farkındalık Günü. Engellilerin eşit hak ve eşit yaşam hakkını hatırlattığımız ve gerçek engelin engelli bireylerde olmadığını, bu bireylerin önüne çıkan engellerde olduğunu gösteren çok güzel bir yarış oldu. Arkadaşlarımızın her biri Dünya, Avrupa, Türkiye şampiyonu ve inanılmaz da hızlı yüzüyorlar. Şampiyon arkadaşlarımızla birlikte İstanbul Boğazı’nı geçme hedefimiz vardı, şimdi ise hedefimiz Manş Denizi. Engelleri kaldırmak ve sporu yaşamın her alanına yaymak en birincil görevimiz. Bu özel günde birlikte yüzdüğümüz, İBB Spor Kulübü Paralimpik Milli Sporcularımıza başarılar dilerim. Sloganımız; “Sadece 3 Aralık’ta değil 365 gün birlikteyiz.”

Haber: Naz Tuana DOĞDU

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa