10:24 - İBB Davasında Çalık ile İtirafçı Beyaz Karşı Karşıya: Çelişkiler Duruşmaya Damga Vurdu
10:22 - Beylikdüzü Siyasetinde “İstifa ve Mobbing” İddiaları
10:04 - Togay Çoban’ın Esenyurt Buluşması: PR Çalışmaları mı, Çözülemeyen Sorunlar mı?
20:16 - MUSTAFA NECATİ IŞIK’TAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE SERT TEPKİ: “İLK AÇILDIĞI GÜNKÜ GİBİ DEĞİL!”
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki hayvansever vatandaşlarla bir araya geldi. Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda gerçekleşen buluşma, Avcılar’da hayvanseverlerle düzenlenen ilk toplantı olma niteliği taşıyor.
‘Katılımcı belediyecilik’ anlayışıyla hareket eden ve bu konuda birçok yeniliğe imza atan Hançerli, Avcılarlı hayvanseverlerle gerçekleştirdiği toplantıda vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri dinledi. Toplantıda söz alan hayvanseverler ilçede sokak hayvanları ve hayvan haklarıyla ilgili yapılmasını istedikleri çalışmaları ve beklentilerini dile getirdi.
Turan Hançerli, belediye hizmetlerinin hayvanseverlerden gelen öneriler doğrultusunda geliştirileceğini ifade etti. Eşit bir şekilde tüm canlıların yaşam hakkını savunduklarını vurgulayan Hançerli, Avcılar’ı hayvanlar için de daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarının süreceğini belirtti.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.