SON DAKİKA

Haber Ekspress

Herkese yardım eli kardeşliğin adı SAMYELİ

Herkese yardım eli kardeşliğin adı SAMYELİ
Bu haber 28 Ocak 2023 - 20:05 'de eklendi.

Açıldığı günden bu yana sosyal sorumluluk projelerinin en güzel örneklerine imza atan Samyeli Engelsiz yaşam ve Eğitim Derneği yine bir ailenin mutluluk sebebi oldu. Bu defa kanser hastası Züleyha K için seferber olan dernek, Esenyurt bölgesinden bir işadamı ile irtibata geçerek mağdurun tüm ev eşyalarını yeniledi.

Çocuklarına kavuşmak Tek hayali

Mutluluğunu dile getiren Züleyha K. “ Evimdeki eşyalar çok kötüydü ve kanser hastası olduğum için sürekli enfeksiyon kapıyordum. Kırık olduğu için yatarken problem yaşıyordum. Yeni salonumu görünce mutluluktan ağladım. Bende iyileşmek için tedavimi sürdüreceğim. Çocuklarım şu an  bakacak kimse olmadığı için devlet korumasında. Bir aile sıcaklığı ile tüm ihtiyaçlarını gideren herkesten Allah razı olsun. İnşallah iyileşip çocuklarıma tekrar kavuşacağım.”diye konuştu.

Özel çocukların yanında

“Var bir hayalimiz ” sloganı ile yola çıkan Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği, Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı okullarda okuyan 200 öğrenciye kışlık mont ve kıyafet dağıtımı yaptı. Kışın sert geçtiği bölgedeki öğrenciler, aldıkları yardımlarla kışı biraz daha rahat geçirecekler. Dernek Başkanı Bahattin Demir, çocuklara karnelerini verirken hediyelerini de takdim etti.

Gıda yardımları ile ailelerin yanında

Maddi ekonomik zorluklar nedeniyle birçok aile gıdaya ulaşmakta sıkıntı yaşıyor. Özel çocukların yetersiz beslenmesi de onların hayat standartlarını daha da düşürüyor. Bu sebeple Samyelider ihtiyaç sahibi 200 aileninde gıda ihtiyaçlarını karşılamak için de market kart dağıtımı yaptı. Bedensel engelli Semra’nın komşusu yürümekte zorluk çeken genç kız için Derneğe başvurmuştu. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle evden dışarı çıkamayan Semra’nın akülü sandalyesine kavuşunca attığı sevinç çığlıkları herkesi duygulandırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa