SON DAKİKA

Haber Ekspress

İcra bahane Vito şahane…

Her fırsatta “Çok büyük borcumuz var” çıkışı yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un, buna rağmen hiçbir lüksten geri kalmadığı gözleniyor. Makam aracına icra gelen Başkan Bozkurt’un, icradan iki gün önce makam aracı olarak süper lüks Vito kiraladığı ortaya çıktı.

İcra bahane Vito şahane…
Bu haber 09 Mart 2020 - 17:27 'de eklendi.

Algı mı yaratıyor? 

Geçmiş dönemden büyük bir borç yükü kaldığını her toplantıda dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, hizmet beceriksizliğini bu sözlerle gölgelemeye çalışırken, makam aracına icra getirterek bu algıyı perçinlemeye çalışıyor. ‘Makam aracım bile icralık’ algısını ilçe içinde oturtmaya çalışan Başkan Bozkurt’un, bu şekilde beceriksizliğini örtbas etmeye çalıştığı gözleniyor.

İcra geldi, Vito’ya yer açıldı

Sosyal demokrat bir yapısı olduğunu söylemesine rağmen lüks yaşamayı sevdiği gözlenen Başkan Bozkurt’un, makam aracına icra gelmesinde 2 gün önce süper lüks bir Mercedes Vito araç kiraladığı ortaya çıktı. İsraf olduğu gerekçesiyle araç kiralanmalarına karşı olduğunu belirterek, geçmiş dönemden yapılan kiralamaları iptal eden Başkan Bozkurt’un kendi lüksü için Mercedes Vito kiralaması şaşkınlık yarattı.

İsrafa karşıyım dedi her tarafı israftan geçilmiyor

Başkan Bozkurt, belediye başkanlığına seçildiği ilk günlerden başlayarak büyük bir borç yükü altında olduklarını ve bu nedenle tasarrufa gideceklerini açıklamasına rağmen, hiç bir kesintiye gitmediği hatta altına Mercedes Vito çektiği ve ilçenin her yerini kendi resimleriyle süslediği gözleniyor. İlçe halkı bu şatafatlı başkanlık dönemini yürekleri acıyarak seyrettiklerini belirtirken “Eleştirdiklerinden daha beter oldular. Elimiz kırılsaydı da oy vermeseydik” dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa