SON DAKİKA

Haber Ekspress

İki Ortak’tan Güçlü Marka

İki Ortak’tan Güçlü Marka
Bu haber 21 Eylül 2020 - 11:13 'de eklendi.

Yeni markaları Dfc Food ile kuru gıda pazarında yenilikçi ve rekabetçi olacağa benzeyen 20 yıllık tecrübe ile hizmet veren Mutlu Metin ve Sinem Dişli gazetemize çarpıcı açıklamada bulundu.

Metin; Gıda sektörü hiç bir zaman bitmeyecek bir sektör olarak pandemi sürecinde bir kez daha kendini gösterdi
Özellikle işin içinde sağlık olunca kuru gıda alımında ciddi artışlar meydana geldi Bu sezon durmaksızın çalışarak en iyi ürünü en iyi kalitede vermeye çalıştık. İşsizliğin olduğu bir süreçte 120 arkadaşımız ile yurtdışına ihraç ederek hem ülkemize döviz girişi hem de iç pazara girdi sağladık.

DFC Markası Nasıl Oluştu

Dry Food Company (DFC) olarak Kuru. Gıda Şirketi Manasına gelen markamızı ve ismi belirledik.

Kuru gıda sektörü mevsimlik bir iş mi?

Bizler yazın ekip biçip çalışır kışın ise ise yatırım yaparız. Ama şuan kışlık ürünlerin kurutulması ve ihracı için Bayındır ilçesinde yeni bir fabrika ile hizmete devam edeceğiz
Daimi istihdam ile hem ekonomiye katkı hemde sirküle ürünler ile ülkeye katkı sağlayacağız…

Son olarak neler söylemek istersiniz ??

Öncelikle size ve ekibinize teşekkür ederim şahsım ve ortağım adına Bundan sonraki süreçte de DFC markasının Türkiye’de önemli yerlerde olması için hizmet vermeye devam edeceğiz..
Bizi tercih eden tüm herkese teşekkür ediyorum…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa