SON DAKİKA

Haber Ekspress

İLKER YÜCEL GÖNÜLLERİ FETHETTİ

İLKER YÜCEL GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Bu haber 19 Mart 2019 - 11:07 'de eklendi.

Vatan Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Dr. Barbaros Bahçelioğlu’nun düzenlediği kahvaltı etkinliğine katılan Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa İlker Yücel ders niteliğinde bir konuşma yaptı.

YOĞUN İLGİ OLDU

Bir kafeteryada gerçekleşen kahvaltı programına, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) yoğun ilgi gösterdi. Kahvaltıya katılan STK üyelerine teşekkür eden Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Zihni Selvi’nin ardından kısa bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Dr. Barbaros Bahçelioğlu, Yeni Zelanda’da yaşanan vahşeti lanetledi ve çocukların ırkçı bir zihniyetle yetiştirildiğinin altını çizerek laikliğin önemine vurgu yaptı.

PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Metro, raylı sistem ve deniz taşımacığının Beylikdüzü’ne gelmesi gerektiğini ifade eden Dr. Bahçelioğlu, her mahalleye kreş yapacaklarını dile getirdi. Dr. Bahçelioğlu, Mahalle Meclisleri’nin kurulacağını, mahalleleriyle ilgili kararları mahalle sakinlerinin alacağını söyledi.

YÜCEL, GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) eski Başkanı ve Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa İlker Yücel ders niteliğinde bir konuşma yaptı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yücel’in konuşmasının özeti:

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK TATBİKATI

“Değerli arkadaşlar, öncelikle içinde bulunduğumuz sürece ilişkin açıklama yapmak istiyorum. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın 103 gemi ile birlikte Cumhuriyet tarihinin en büyük deniz tatbikatını yaptığı günler içerisindeyiz. Biz hem parti olarak hem de Aydınlık gazetesi olarak Doğu Akdeniz’den gelen tehdide yıllardır işaret ediyorduk. Orada İsrail, Yunanistan ve Rum yönetimi 6 tane tatbikat yaptı. Kıbrıs’ı çevreleme ve Türkiye’yi Doğu Akdeniz’den, oradaki çıkarlarından uzak tutmak için. Bu tatbikatları izledik ve sonunda onlara meydan okuma tatbikatını 103 gemiyle yaptık. Oradan bir tehdit yaklaşıyor. Mısır, İsrail, Yunanistan, Amerika ve Rum yönetimi bir blok oluşturdu.

LOZAN’IN YILDÖNÜMÜNDE…

Hükümet daha önce Açılım ile birlikte çok büyük hatalar yaptı. 2014 yılından itibaren o hatalardan döndüler. TSK’nın ne zaman harekete geçtiğini hatırlayanlarınız vardır. 24 Temmuz 2014’te. Yani Lozan’ın yıldönümünde. Bu da güzel bir mesajdı. Yani dedik ki; siz bize Sevr’i dayatıyorsan, ben de size Lozan’ı dayatıyorum. Şuanda Türkiye Afrin ve Münbiç’e harekatlar düzenleyerek sınır güvenliğini oluşturuyor. Amerika ise etnik ve mezhep farklarını kaşıyarak bizi bölmeye çalışıyor.

EKONOMİK KRİZ

1980’den sonra maalesef Türkiye Atatürk devrimlerinden kalan ekonomik kazanımlarını özelleştirme yoluyla elinden çıkardığı için şuanda bir ekonomik krizin içerisindeyiz. Türkiye sıcak parayla ayakta kaldı. Biz Vatan Partisi olarak 1980’li yılların sonlarında, “fabrikalar Cumhuriyet’in kaleleridir. Uyguladığınız politikalarla tarımı öldürüyorsunuz. Tütüne, pamuğa kotalar koymayın” dediğimizde bize karşı çıkanlar, artık dediklerimizi kabullenmiş durumdalar. Geldiğimiz bu noktada herkes borçlanmış vaziyette. Buna devletin kendisi ve belediyeler de dahil. Türkiye; Atatürk’ün yaptığı gibi bir Üretim Devrimi kararı almalıdır. Bu hükümet, en son Şeker fabrikalarını da satarak sanayileşmeyi gerçekleştiremeyeceğini ispat etmiş oldu.

“VAAT ENFLASYONU YAŞANIYOR”

Değerli dostlar, yerel seçimlerin arifesindeyiz. Diğer aday arkadaşları dinledikçe onlara olan saygım erozyona uğruyor maalesef. Bir vaat enflasyonu yaşanıyor. Oysa İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) bütçesi 42 milyar 610 milyon lira. Bu parayla neler yapılabileceğini düşünmemiz lazım. Geçen gün diğer iki adayın açıklamalarına baktım, her ikisi de İstanbul’un kurutulan eski derelerine Yaşam Vadisi yapacaklarını dile getirdiler. Yalanı bu kadar kolay nasıl söylüyorlar anlamıyorum. Biz Vatan Partililer olarak olaylara bilimsel bakarız. Gerekli incelemeleri yaptık ve bu vaadin gerçekleşebilmesi için tam 8 milyon insanın yerinin değişmesi gerektiğini tespit ettik. Bu mümkün mü? Bunun gibi daha neler neler…

“VATAN PARTİSİ’NİN SÖYLEDİKLERİ DOĞRU ÇIKTI”

Dediğim gibi Vatan Partisi olaylara bilimsel bakar ve doğru tespitler yapar. Biz 20 yıl önce herkesin dikkatini FETÖ tehlikesinde çekerken, içlerinde Atatürkçü olduklarını söylenler de dahil olmak üzere pek çok kişi bize onların iyi olduklarını, ılımlı İslamcı olduklarını, radikal olmadıklarını vs. söylüyorlardı. Ne zamanki Meclis’i bombaladılar, o zaman anladılar FETÖ gerçeğini. Bir diğer örnek de Kartal’daki apartmanın çökmesi. Vatan Partisi o binanın çökeceğini 22 yıl önce açıklamış. Dönemin Kartal Belediye Başkanı Mehmet Sekmen anormal bir imar kanunsuzluğu yapıyor, o zamanki Vatan Partisi İlçe Başkanlığı da savcılığa suç duyurusunda bulunuyor ve binaların deprem olmadan çökeceğini söylüyor ve maalesef bizim arkadaşlarımızın söylediği gerçekleşiyor. Suç duyurusunda bulunulan Mehmet Sekmen hem de iki kez görevden alınmasına, 22 yurttaşımızın can vermesine sebep olmasına rağmen şuanda nerede biliyor musunuz? Erzurum’da belediye başkanı.

“KARŞIMIZDA RANT PARTİSİ VAR”

Belediye başkan adaylarına bakın, genelde inşaatçı. Yani karşımızda bir Rant Partisi var. Vatan Partisi’nin dışında hepsi birbirinin aynısı. Biz sırtımızı Atatürk’e ve bilime dayamaktayız. Maalesef Türkiye’de bir tiyatro oynanıyor. Bizlerden toplanan vergileri 4 – 5 tane partiye dağıtıyorlar. Bunlardan bir tanesi de PKK’nın partisi. O paralarla araçlar kiralayıp her yere afişlerini asıyorlar. Yurttaşlarımıza dayatma yapıyorlar. Oysa fikirlerin yarışması lazım, paranın gücünün değil. İstanbul’u kurtarmanın yolu, çıkar ilişkileri içinde olan kişi ve partilere oy verilmemesinden geçiyor.

20 YIL KAZANIM

Bir arkadaşım, partimizin 20 sene önceki bildirilerinden bir tanesini bulmuş bana getirdi. Biz ta o zaman Tanzim Satış noktalarını şehirlere kuracağımızı, çiftçiden alıp yurttaşlarımıza ulaştıracağımızı açıklamışız. Yani Vatan Partisi’ne verilen her oy, 20 yıl kazanım demektir. Diğer partiler bizden 20 yıl geriden geliyor. Bir de meşhur “oyumuz boşa gider” lafı var. Oysa bu zamana kadar verdikleri oylar zaten hep boşa gitti. ”

TAM NOT ALDI

Projelerini açıklayarak sözlerini noktalayan Yücel, gençliğinin verdiği dinamizm, bilimsel konuşması, projeleri ve akıcı üslubuyla kahvaltıya katılan herkesten tam not aldı.

İlker Yücel kimdir?

M. İlker Yücel 16 Mayıs 1982 tarihinde İzmir Karşıyaka’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu. Şu anda Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yakınçağ Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimi almaktadır.

Ülkemizin seçkin bilim adamlarının denetiminde hazırlanan Atatürk’ün Bütün Eserleri çalışma grubunun arşiv tarama bölümünde çalıştı. 2009 yılında Lübnan ve 2010 yılında Suriye’de düzenlenen uluslararası antiemperyalist gençlik toplantılarında Türkiye’yi temsil etti.

Türkiye Gençlik Birliği’nin kurucularından olan Yücel, 3 yıl genel başkanlık görevinde bulunmuştur. Görev süresi içerisinde, ABD’nin TSK’ya yönelik düşmanca tutumuna cevap vermek amacıyla 8 ayrı yerde ABD askerlerinin başına çuval geçirilmesi eylemlerine önderlik etti. Bu eylemlerde sağ, sol demeden Türk gençliğini bir araya getirmeyi başardı. Eylemler dünya çapında etkide bulundu. Bunun üzerine Pentagon, Türkiye Dışişleri Bakanlığına çağrıda bulunarak eylemlerin sonlandırılmasını talep etti.

19 Mayıs, 29 Ekim, 23 Nisan ve 30 Ağustos tarihlerindeki milli bayramlarımızın kutlanmasına yönelik yasak ve kısıtlayıcı uygulamalara karşı büyük mitingler düzenlenmesine TGB kadrolarıyla birlikte önderlik etti.

Doğru önderlik tarzıyla milyonlar yasakları fiilen kaldırdı ve bayramlarını coşkuyla kutladı. Vatansever seçkin subayların, Vatan Partisi liderlerinin ve Atatürkçü öncülerin Silivri cezaevinde esir edilmesi üzerine M. İlker Yücel başkanlığındaki TGB seferberlik ilan ederek cezaevi önünde yüzbinlerin katıldığı eylemler düzenledi. Kararlı ve cesur mücadele, tertipçilerin bozguna uğramasında etkili oldu.

M. İlker Yücel TGB Başkanlığının ardından Aydınlık gazetesi genel yayın yönetmenliği görevini üstlendi. M. İlker Yücel 2013’den bu yana gazetecilik yapmaktadır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa